REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un DRUM JUDEȚEAN din Constanța NU a fost ASFALTAT niciodată! VIDEO

Un DRUM JUDEȚEAN din Constanța NU a fost ASFALTAT niciodată! VIDEO

Replica API 19 octombrie 2020 | 00:33 15618

Nu mai este o supriză pentru nimeni faptul că unele drumuri din județul Constanța au fost uitate complet de către autorități și nu au mai fost asfaltate de un car de ani. Printre aceste „șosele” se numără și drumul fantomă DJ381 care, culmea, este un drum județean, deși nu pare. Autorităţile judeţului nu au mai mişcat, de multă vreme, nici măcar o pietricică pe acesta, motiv pentru care șoseaua care face legătura între localitățile Bărăganu-Potârnichea arată ca după bombardament și acest lucru nu pare să-i intereseze pe cei aflați în fruntea județului.

Drumurile proaste enervează pe toată lumea, însă această arteră rutieră întrece orice limită, fiind formată, practic, dintr-o înşiruire de gropi. Putem afirma că DJ 381, Bărăganu-Potârnichea, este un drum fantomă întrucât, potrivit reprezențanților RAJDP, acesta nu a fost asfaltat niciodată, el figurând în inventarul Consiliului Județean ca drum județean pietruit. DJ 381 leagă Ciocârlia de Sus de Valea Dacilor şi duce spre Medgidia.

Zonele gri nu reprezintă covor asfaltic

Deși DJ 381 Bărăganu-Potârnichea reprezintă un sector mic de drum, de 4 doar km, reabilitarea acestuia ar duce la scurtarea drumului între Bărăganu și Agigea cu 10km. Potrivit acelorași reprezentanți ai RAJDP, pe acest tronson de drum nu a existat niciodată covor asfaltic, zonele gri de pe acesta reprezentând doar urmele unui tratament bituminos. Cei mai afectați de starea în care se află artera rutieră sunt șoferii care sunt nevoiți să străbată craterele formate de-a lungul vremii. „Drumul este unul fantomă, de pe altă lume. Dacă atingi 20km/h te declari fericit și spui că ești și mega norocos. Însă acest lucru nu durează mult pentru că o ții din groapă în groapă. Este groaznic”, a transmis un conducător autor reporterilor Replica. Acest lucru se poate observa și în imagini.

Tronsonul care străbate localitatea Bărăganu, asfaltat

În luna aprilie a acestui an a fost asfaltat drumul pe o distanță de 1,5 kilometri, reprezentând doar tronsonul care străbate interiorul localității Bărăganu. Investiția privind modernizarea drumului s-a realizează atât cu fonduri de la Consiliul Județean cât și de la bugetul local al Primăriei Bărăganu.

Video:

Diana MAXIMIUC, L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scurtatura e mai mare de 10 km si drumul a fost a asfaltat ,dar a tinut vreo 6 luni pt ca era folosit de tirurile care evitau o taxare parca..Asfaltare a fost in primul mandat a lui nicusor
0
0
Arsa - Pecineaga cum o fi?
1
0
Drumul asta e bun...mergeti spre Sibioara,Navodari sa vedeti acolo bombardamente,cazi cu jumatate de masina in groapa
1
0
Casicea Ciobanita cum este?
2
0
Sa ii intrebam pe mai marii de la drumuri de soseaua Ciobanita Casicea,ce spun? Intreb pentru un prieten.
3
0
Si Dj225 Targusor-Nicolae Balcescu este la fel... pietruit dintotdeauna.
2
0
Ce are mereni ciobanita cobadin?nu e vreo pista de formula 1 dar nici nu leaga berlinul de paris...fata de alte drumuri din judet e ft bun
0
0
esti analfabet ca toti prostitii psdisti...
0
0
Ia vedeti cum arata Mereni Ciobanita Cobadin. Maine daca aveti bani de benzina va provoc sa mergeti pe acolo.
0
1
si cum ajungem la aeroportul potarnichea?
2
1
pai nu pupati multi FB la postarile lui Tutuianu?
2
2
Va asezati la coada sa i o sogeti si lui Lungoci?!
3
6
Traiasca PSD. Traiasca Tutuianu si Lungoci, doi hoti !...Acum vor deputati !
11
3
In Mangalia e o strada de zeci de ani, care nu a vazut asfalt. Si e in "orasul vechi", nu in noile cartiere.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108