REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un individ a recunoscut că a vrut să-l înşele pe Stila Sarafu!

Un individ a recunoscut că a vrut să-l înşele pe Stila Sarafu!

Replica API 23 mai 2018 | 09:55 2059

Dosarul interlopilor din Piaţa Chiliei

Dosarul interlopilor din Piaţa Chiliei

Stila Sarafu

După percheziții de amploare și arestări, inculpații din dosar au început să încheie acorduri de recunoaștere cu procurorii pe bandă rulantă. Așa a procedat, de dată recentă, și Luca Nicolae Cosmin, parte vătămată fiind Stila Sarafu.

Astfel, la data de 21 mai anul curent, magistrații Tribunalului Constanța au decis: ”condamnă pe inculpatul Nicolae Cosmin Luca la pedeapsa de 1 an şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la înşelăciune. În baza art. 367 alin. 1 cod penal: Condamnă pe inculpatul Luca Nicolae Cosmin la pedeapsa de 1 an închisoare şi 1 an pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a) şi b) Cod penal, pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a uni grup infracţional organizat. În baza art. 39 alin. 1 lit b) şi art. 45 Cod penal: Contopeşte pedepsele aplicate şi dispune ca inculpatul Luca Nicolae Cosmin să execute pedeapsa cea mai grea la care adaugă un spor de pedeapsă de 4 luni închisoare, inculpatul executând pedeapsa rezultantă de 1 an şi 6 luni închisoare”.

Precizăm că pedeapsa este cu suspendare. Amintim că mai multe percheziții au avut loc joi, 15 martie, la Constanța, Călărași și București, vizați fiind și membrii clanului Săceanu. Giuniet Suliman, Elvis Iaşar, Bechir Iaşar, Ion Iancu, Adrian Marcu şi Nicolae Cosmin Luca au fost reținuți și, pe 16 martie, arestați. Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, înșelăciune, influențarea declarațiilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la înșelăciune, susțin procurorii. Totul are legătură cu jocurile de barbut, cu mese special concepute cu elemente electromagnetice ascunse.

Liliana CHIRU

Citește detalii aici:

https://www.replicaonline.ro/barbut-masluit-si-camatarie-clanul-saceanu-invartea-bani-grei-printre-intepati-ar-fi-si-patronul-de-la-siteul-autovit-355936/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alexandra ce frumos a fost in Polonia. Multi vad putin cunosc... pupiceiii
2
0
Luca e trompeta care vindea euro falsi si pe urma il cauta lumea pe
3
0
Nevastamea vrea sa plece cu Bechir si sa nu ma mai intretina. Ce urat.
7
0
Se aude ca a dat ceva la judecator sa scape cu suspendare .
6
0
Da gunoiul asta sergent Luca nici nu a fost nici nu o sa existe pt gunoi o sa moara. O sa-l lase si nevastasa ca s-a saturat cat a platit dupa el.
6
0
luca a fost sageata mea tot timpul are menire de sluga. Prima data a fost sluga lu Stila si de la el l-am preluat. Nu am incredere in el ca daca si-a vandut prietenii asta sigur o sa si vanda si copii ca nu are caracter ca om.
7
1
Stila a ajuns la sapa de lemn, merge cu troleul
2
8
Luca dc scrii cu alte nume jegosule care esti cersetorul lu nevastata
9
0
Stila a facut banii cu terenurile . A masluitun expert evualuator . Asa a facut bani partaru asta
2
7
Iam bagat belita lu nevastasa
11
0
ba jegule de mae cacat in buci! n ai nici o scoala, nici o meserie si cica invartti bani! de unde ba jegosue ca l a anaf nu ai nimi. mancate ar sida sa vad dupa cu ce platesti spitalu! jegule de limbric de ur ce esti.
0
9
Imi plac bilele, pup!
7
1
Stila este cel mai mare sifon !
5
8
BRAVO STILA . sa dispara hotii
11
3
Stila Sarafu cel mai mare turnator machidon in viata
19
11
Daca alba-neagra sau barbutul sunt interzise, DE CE sa mai cercetezi daca au fost masluite sau nu zarurile ?? Era clar ca ai incalcat legea cu intentie. Minim 3-4 ani cu executare pt ambele parti, faptasi si pagubiti. Cat despre banii din joc, nu cred ca Sarafu ii muncise pe santier, deci nu e mare pierdere.
14
2
daca am inceput sa avem clanuri de mici infractori, atunci inseamna ca cineva nu-si face treaba
14
0
Si pe jegosii de musulmani imputiti..tu le rasa in gura
12
4
au ajuns cipanezii sa se arda intre ei. Ce caractere nobile
10
3
Stila se mai arde in cur cu Despina ?
18
7
Ma pis pe tine Stila
11
8
La ce fata de prost are asta nu-i de mirare ca vrea sa-l insele lumea.
12
9
Personaje dinastea , cu aere de club Bamboo , pusi timp de un an , sa munceasca , intr-un santier naval . Sa vina rupti de oboseala . NU violenta sau chestii dinastea . Le-ai calmat aroganta , dupa 1 an , intr-un santier .
10
0
A ajuns Constanta o ghena de gunoi, mergeti in mamaia cu Fagadau machedon, sa vedeti cata nesimtire zace in tot. Ce-o face machedonul de Fagadau cu banii?
14
2
Binie Luca fortaaaa!
7
6
Unde e localitatea Calarati ? Bai frate, S S , este cel mai cinstit din Constanta. Eu cand va zic ca asta e sifon, voi nuuuu , Batman, Batman ! Na cinstitul ! Dar nici ciorile nu se lasa ! Sifon si eleeee ....
9
7
doamne ce fata de faggot are ....asta numai interlop nu e . daca-i dai o palma plange
17
8
Sa te chis in freza. Limbricul asta din poza este interlop? Bai ce a ajuns tara asta. Pana si interlopii arata ca niste maimutici. Pai normal ca vroiau sa l tepuiasca. La mecla care o are. Inspira teama. Ha ha
14
7
mizerabil ca intodeauna Luca. Un jeg fara prieteni si un om ieftim care i-a platit nevastasa toata viata datoriile.
14
1
Asa gunoi ca Luca asta nu am mai auzit niciodata . Cum sa faci asa ceva gunoiule fara scrupule ? Ce barbat esti tu care te intretine nevasta de cand o cunosti si duce o viata nefericita cu tine.
14
3
Pe stila sarafu il futea frumuselul in cur , daca va uitati la el merge mai cracanat de un timp
21
10
S-ar putea sa-l prinda cu nevasta lu Luca ca si asa se simpatizeaza ei de mult.
15
0
DIICOT Luati toti pestii din Mangalia ca prea s-au inmultit!!! : Raim Iuzeir , Raim ala mare , Dumitru Vasile zis Vasilica , Tamer , Sinan Suliman , Mico , Rustem Taner , Radu Alexa , Costi Mocanu , Posmag Alexandru o duce pe Posmag Cristina nevasta la produs alaturi de cateva fete , Dorin Dumitru Adrian zis Adi Grasu si el o duce pe nevestasa Reyna la produs alaturi de alte fete , Vali Aguta , Yusty , Tanior , Aihan Ramazan , neamu Genghiz Amet , neamu Florin Buruiana Manka , neamu Soare , Elvis Pavlov , Geilan Cadar fost Geilan Ciobanu , tiganii de la gara , tiganii de pe Bd 30 decembrie , t
11
0
Stila in toate dosarele e numai parte vatamata nu mai ai loc sa iei o palma de el in oras , ba talharit la barbut , aia i -au rupt mainile , l-a batut ospatarul ala , i-au dat foc la masina ce dracu ma asa interlop ghinionist n am vazut in viata mea. maine poimaine o sa il prinda si politia locala fara bilet
63
10
Doamne ce gunoi Luca asta. L-am cunoscut spala masinile lui Stila caricatura asta tiganeasca. Gunoi fara caracter.
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108