REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un investitor GIGANT a cumpărat 10.000 mp de PLAJĂ, în MAMAIA

Un investitor GIGANT a cumpărat 10.000 mp de PLAJĂ, în MAMAIA

Replica API 16 iulie 2020 | 11:30 13616

Se crede în Dubai! Un dezvoltator imobiliar gigant a cumpărat 10.000 metri pătrați de plajă din Mamaia, unde ridică patru mastodonți de câte 11 etaje. Lucrările au început, unele imobile s-au ridicat, deja, iar unitățile de cazare au fost scoase la vânzare, nefinalizate.

Hotelurile din vecinătatea complexului vor avea acces la plaja concesionat de grupul imobiliar pe baza de rezervare printr-o aplicație. Se vor afla la doar 100 de metri distanță de buza apei, zona cluburilor și a complexului Summerland.

Localizat în Mamaia Nord, în apropierea cluburilor, Nordis Mamaia este format din 4 corpuri de clădire, fiecare cu 11 etaje, unite prin zona de lobby, având în componență 730 de camere de hotel și 290 apartamente rezidențiale, totul pe o suprafață de 80.000 mp și 10.000 mp de plajă.

La parter, investitorii vor să construiască un mall plin cu magazine de lux şi brand-uri din străinătate. Dezvoltatorul a concesionat deja peste 10.000 de metri pătraţi de plajă și va fi amenajată ca prima plaja smart din Romania, Nordis Beach.

Accesul la plajă și la cele peste 1200 de sezlonguri va fi liber, atât pentru proprietarii din imobilele vecine, cât și pentru turiștii din alte zone, pe baza de rezervare printr-o aplicație, care va fi disponibilă în momentul lansării.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa da , vindem ieftin o tzara
4
2
investitorul asta are peste 2.40 m inaltime si 180 kg?Depaseste un nou record se pare...cat de penibili
6
1
Miloaga e ma ta care a facut unul care e de accord cu marele jaf. Te referi la locuri de munca pentru amante, neamuri si alte cumetrii. Acele terenuri sterpe puteau fi altfel valorificate dpdv urbanistic daca primaria constanta aducea arhitecti de calitate. tu esti intr o bula de incultura si ignoranta crasa, si sper sa te futa viata in gura invers proportional cu mintea ta, prostule.
11
2
Prost esti ba Twente fmm de analfabet batran. Daca era dupa tine si dupa ala de mai jos nici asfalt nu aveam acum ca va lua strada de pamant lasata de daci. Ala face sute de locuri de munca acolo dar nu stii tu ce e aia. Traiti in bula voastra de oameni simpli nostalgici dupa niste terenuri sterpe. Milogilor.
6
10
Teo ia-o pe Ada si genunchi amandoi. Nu la spovedit, desi aveti pacate ...cacalau. La swupt de pwla. Un meltean, poate chiar makidon si o parapantista. Cand treceam prin acea zona, tu erai un avorton, poate. Melteni ca tine sunt la greu, bagati in limuzinele voastre de va i-a capul, benzina de 16,50 lei si la telefonul cu mar, nu aveti credit. Mars in mm de oligofren creti. Ce pleonsam am facut. Stii ce-i ala? Nu-i medicament boratura!
5
4
Sper sa ne razbune natura. Asta nu e investitie ,e distrugere a naturii cu scopul spalarii de bani furati sau obtinuti din trafic de droguri sau curvaraseala. Mafia legumelor si fructelor din Rom au adus un prejudiciu statului de 80 milioane de lei ce et ia ce reprezinta 1% di toata paguba. Va dati seama la ce nivel de hotie si tradare ne aflam? Ar trebui un vagon de gloamnte sa scapam de toate jigoxiile din tara.
11
1
M-a uns la suflet comentariul de la 21.01
5
1
eu tot la bulgari merg,fiind din Constanta si cand s-o strica treaba in bulgaria ma mut in alta parte.Adica nene,daca si cartierul mamaia mai e statiune...s-a ales praful de turismul romanesc.ce nu stiu meltenii care dau 1000 de euro pe o noapte in mamaia e ca kka si pisu de la bloacele alea se revarsa voios in apa in care ei fac baie fericiti.Mai bine gunoaiele societatii sa dea buzna in mamaia si noua sa ne ramana alte locuri nefrecventate de poponari barbosi pensati si femei de cauciuc."dezvoltare''placuta mai baieti.
14
4
pentru toti rahatii care dau 100 pe sezlong si 20 pe juma de apa, daca v-ati plati taxele si impozitele corect nu ar fi o prblema dar va lafaiti cu bani furati direct sau pe ocolite. Si apropo de poze, pacat ca nu se simte si aerul umed si imbacsit de fiecare seara care pe voi nu va deranjeaza ca trageti prafuri pe nas!!!
19
1
nu e mamaia e navodari
10
0
legea aia cu interzicerea constructiilor la 300 m de plaja a picat?prostii omoara gaina cu oua de aur,plaja mamaia si statiunea arata ca in zabrauti! plus gaze proaspete de midia,investiti taranoi securisti!
22
1
Ar trebuii sa ne bucuram ca se dezvolta litoralul,asta inseamna ca vom avea locuri de munca,copiii nostri vor avea unde muncii etc!!Daca sunt lasate in paragina nu este bine,daca se face ceva iar nu este bine.Cati dintre voi mergeati in zona mamaia nord la plaja printre boscheti ca asa era plaja aia?! De sunte-ti asa de afectati.Stati si latrati aiurea!
7
19
Terente taci in mm de comunist nostalgic. Daca mai traia Nea Nicu si Ada era la spatiu verzi, tu tot sarman erai ba. Faceti ma loc progresului nu mai fiti ingusti asa. 99% din astia umezi la ochi dupa plajele din zona aia nici nu au trecut vreodata pe acolo si nici nu au vreo intentie sa admire natira vie. Adica niste boscheti si nisip.
3
20
sa vedeti ce preturi de cacat au
9
2
trebuie sa evoluam, o strada ingusta plina cu gropi si 10000 de blocuri nu se mai vede soarele si nu mai adie vantul in cta de atatea blocuri
17
1
mars jolly la Miami! noi vrem sa traim in cta.
17
3
dar nu se autosesizeaza nimeni?unde sunt institutiile statului?stai sa vezi dupa alegeri ce dosare se scot din sertare
16
5
Ai bani mananci nai bani nu tie foame !
11
2
Pentru dra. Ada. Sa imi sugi pwula m.u.i.s.t.-.o. Esti de-a Crudutei si de-a Biancai, adica tzevista, niste parasute ordinare, cand faci astfel de comentarii. La munca nu la ...sugacit, stiu ca e mai usor. Sunt oameni care muncesc cinstit si nu isi permit a da 100 lei pe un sezlong sau 20 lei pe o apa la jumate ca tine. De traia Nea Nicu, la spatii verzi erai
21
3
Poate reusesti sa afli ce lugime are litoralul statelor unite comparativ cu al nostru. Poate daca la ei se justifica, la noi nu. Si nu cred ca la Miami blocurile umbresc plaja ca la noi.
26
4
La Miami sunt numai blocuri de 50 60 etaje exact pe plaja in buza marii si nu este nicio problema numai la noi vrem sa oprim evolutia
11
33
crocodilu urban -fac si soare smart
9
4
v ati miscat repede gunoaielor...astea sunt acolo doar de 3 ani
16
2
Plajele respective smart vor avea o mica problema ....dupa ora 14 datorita inaltimii cladirilor foarte inalte si destul de inghesuite soarele nu prea mai ajunge pe plaja.....
39
4
Ti-ai dracu cu PSD-ul vostru.
34
7
vai de pl ta . 11 etaje pe plaje sunt mici?
14
2
Inainte era vegetatie in zona Mamaia nord, era mult mai frumos....Au paradit tot cu betoane infecte, acolo unde inca era oarecum frumos. Prostul gust primeaza, nu toti ne dorim betoane si cluburi pe plaja si in niciun caz seslong. Deja virusul asta cocalaresc a acaparat mai multe zone, cu intentia directa de a plasa betoane si la Corbu, Vadu, Tuzla.... Microbii astia invazivi, care vad numai bani, vor sa distruga toata natura...
46
4
Este greu cu capitalismul, mama lor de capitalisti, cum vor sa faca ei investitii si sa scoata profit si noi comunistii ca niste putori sarace comentam si criticam orice pe net.
14
27
Milogilor nu va ma plangeti atat. Ati fi vrut voi sa va duceti cu prosopelul si borsec la 2L pe plaja aia. Omul investeste bani acolo ceea ce inseamna alti bani la bugetul orasului pentru alte chestii. Asa se dezvolta un oras. Cu investitii, nu cu 100 de lesinati saraci pe 10000mp de plaja. La munca.
21
61
La dezvoltatorii astia, cica cu mita cu tot, scot 30% profit cu betoanele astea. Autoritatile locale care pun botul la mita astora o s-o ia in bot in viitor, indiferent de partid.
32
6
Este bine ca se face investiti in Mamaia
5
51
Se numesc nu dezvoltatori imobiliari ci distrugatori de mediu. Turismul viitorului ar cam fi altul nu asa ceva. Asa cum a fost confiscat lacul Snagov si alte zone impadurite asa va fi confiscata si plaja pentru exclusivistii boieri. Probabil dejectiile tot in mare vor ajunge. Tratate desigur.
55
5
Unde dracu ati vazut asa ceva pe plajele de afara? Unde au vazut atata beton armat? La puscarie cu toti nemernici care le dau avize si celor care dau spaga.Confiscarea averilor! Cine dracu vine sa stea in ghetourile astea? Ati nenorocit orasul.
65
3
K in Romania nu exista!Coruptie maxima,autoritatile corupte ar vinde si apa din mare.
52
3
Ce ,,atentii" o fi dat?
50
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108