REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Un JUDECĂTOR de la CURTEA de APEL Constanța CONFIRMAT cu CORONAVIRUS!

Un JUDECĂTOR de la CURTEA de APEL Constanța CONFIRMAT cu CORONAVIRUS!

Replica API 23 iulie 2020 | 23:18 3416

DSP Constanța a declanșat o anchetă epidemiologică în cadrul Curții de Apel Constanța acolo unde un magistrat ar fi fost confirmat cu Coronavirus.

Potrivit informațiilor informațiilor noastre, acesta se află internat în spital, însă nu ar fi intrat în contact cu colegii.

Precizăm că, în momentul de față, nu se poate vorbi de un focar în cadrul Palatului de Justiție, însă se efectuează o anchetă epidemiologică.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E de la penal.
0
0
Pt Alina Alina, sunt oamenii care populeaza aceasta tara de rahat si care se plang de tara in care traiesc Dar nu isi dau seama de ce e o tara de rahat Pt ca asa sunt oamenii Ti-am dat raspunsul
2
2
Este rapeanu
0
2
Daca Covidul a aajuns si la oamenii dreptatii, cei mai paziti si cei mai bine platiti din RO, inseamna ca nu scapa nicio institutie de nenorocitul virus.
1
1
Daca ati JUDECA CORECT , nu s-ar mai lipi bolile de voi si de familiile voastre Domnilor Judecatori !
3
3
Si in fata legi ar trebui sa fim toti egali dar foarte multi magistrati inerpreteaza legea dupa cum le convine lor,asa ca eu ii inteleg pe acei oameni care critica pentru ca toata lumea stie ca in Romania legea este pentru uni muma si pentru alti ciuma caci asa vrea pwla judecatorilor,ei fiind stat in stat.
3
1
sa va fie rusine!
1
3
parchetul Constanta va ureaza cati mai multi de COVID 19 sa va imbolnaviti.La javre ca noi nu se ia boala ca dam directive cat mai putine achitari.
3
1
Ce fel de oameni sunteti? In fata bolii toti suntem.egali.Nu mai conteaza ce esti...Ne mai miram ca apar astfel de nenorociri pentru omenire?
5
3
Nu aveti nici cea mai mica idee despre ce vorbiti.
2
0
De ce nu ii dati numele ?
2
1
E vorba de adriana ispas corupta. Stie ia ca i se apoprie sfarsitul.
3
6
Sa primeasca toti cu aceeasi masura cu care au dat ani de puscarie !
4
6
Zarafina ,pe cand intubate?
6
6
la cat mai multi! se mai aeriseste bugetul de stat!
12
4
Normal hapsanii fac sedinte de judecata in plin covid si citeaza zilnic sute de persoane la aceeasi ora si determina o aglomeratie uriasa sa vedeti ce e la tribunal si curtea de apel parca e coada la lapte. Si se roaga sa se imbolnaveasca doar oamenii citati si chemati, nu si ei. Insa uite ca roata se intoarce...
16
5
Le ataca si pensiile speciale si salariile enorme. Poate ii determina sa judece corect.
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212