REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un lider PSD îl vrea pe actorul Mircea Diaconu candidat la prezidenţiale

Un lider PSD îl vrea pe actorul Mircea Diaconu candidat la prezidenţiale

Replica API 13 iulie 2019 | 00:00 439

Actorul Mircea Diaconu, fost europarlamentar, ar putea fi candidat al PSD la alegerile prezidenţiale. Sau cel puţin asta îşi doreşte primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. Acesta propune partidului ca decizia prezidenţiabilului să se ia doar ţinând cont de rezultatul sondajelor de opinie, informează Digi24, conform stiripesurse.ro.

"Eu, dacă e, l-aş vedea şi pe Mircea Diaconu, ca să zic aşa”, a declarat Dan Tudorache la emisiunea „Studio politic” de la Digi24 vorbind despre prezidențiabilii PSD.

- Aţi vedea mai degrabă o variantă a unui candidat din exteriorul PSD...

- Da, e un candidat pe care l-am putea susţine dacă stă foarte bine...

- Dar e măsurat în sondajele PSD?

- Cred că da. Dar chiar dacă nu e măsurat, cred că ar fi bine să fie măsurat în sodaje, Mircea Diaconu", a spus primarul Sectorului 1.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa fie masurat cu ata ,ca toti pesedei !
2
1
Nici in gluma nu trebuie spus asa ceva. Este un incompetent in toate privintele.
3
0
Un parvenit care si-a facut breasla de ras!
6
0
muie ma - tii , e profesionista ! la cate puli a inghitit , poti sa o dai la programul '' rabla''
0
2
Nae Caranfil este un regizor de geniu. L-a selectat pe milogul asta de Diaconu pentru Filantropica. Asta a fost toata viata lui.
3
0
Mircea Diaconu este un Tovaras Macaragiu sef de santier comunist,rolul asta l a jucat ca pe sine insusi asa ca el e!Esti un vesnic taranus si mirosi a tahini fi ti ar fata aia de slinos!Esti cu pensia la usa si prostata cat nuca..de cocos..si mai vrei si la Cotroceni...ia l pe Barna de Barnau si bagati un search pe imobiliare localitate Cotroceni ca ai incurcat site urile si ai nimerit la ala cu eligibilitatea prezidentiala,voi astia comunistii si neo comunistii sorosisti nu va descurcati pe net?daca esti vesnic in rol de tovaras nulitate parlamentar-europeana...praf ca laptele din pufuleti
3
1
Mircea Diaconu este promovat in sondaje ca sa traga dupa el o intreaga armata de incompetenti,de lasi si hahalere.In toate partidele e la fel,toti vor personalitati deja consecrate in diverse domenii sa reprezinte fruntea pertidelor,doar asa sa se poata acoperi gunoiul imputit din partied. Nu tine cu Diaconu. Intai dai afara rahatii si sa vezi ca nu mai ai nevoie de actori,cantareti,medici sa tina loc de reclama ,de ambalaj pentru partid.
3
1
O zoaie de om la fel ca norica nicolai sau agramata de grapini, vuvuzelele lui voiculescu!
7
1
actori intre actori- acest individ a fost catapultat, miracol, minune dumnezeiasca si ptr el- dar de la a fi plantat la a corespunde postului- diferenta de la cer la pamant- legat de candidatura la prezidentialenici la capitolul glume bune nu se incadreaza
5
0
Kakatu asta de parlamentar cu EURO in fata a zis intr-un interviu ca se bucura ca apuca sa termine mandatul si o sa ia 4000 cocco pensie de la UE. mUE PESEDE
10
2
la el banii conteaza in rest nimic
10
1
si nevasta-sa prim ministru.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108