REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un magazin FORNETTI din Cumpăna comercializează PRODUSE cu.. FIRE de PĂR

Un magazin FORNETTI din Cumpăna comercializează PRODUSE cu.. FIRE de PĂR

Replica API 23 septembrie 2020 | 12:28 2366

Pe lângă faptul că produsele de patiserie reprezintă o variantă rapidă de gustare şi sunt la îndemâna oricui datorită preţurilor scăzute, acestea reprezintă, de cele mai multe ori, un pericol din cauza faptului că pot conţine tot felul de bacterii şi ingrediente periculoase. Totuşi, acestea reprezintă un pericol şi mai mare la adresa consumatorilor mai ales atunci când cei care le prepară se „asigură” că adaugă şi componente extra: ba bucăţi de metal, de plastic ori de hârtie, ba fire de păr, drept dovadă că nu sunt respectate normele de igienă sanitară.

De o astfel de întâmplare neplăcută a avut parte, recent, şi o constănţeancă ce s-a trezit că în produsele de patiserie, cumpărate de la un magazinFornetti din Constanţa, există fire de păr. Mai exact, produsele au fost cumpărate de la magazoinul situat pe strada Constanţei, în localitatea Cumpăna.

Cetăţenii au fost avertizaţi

Femeia a ţinut să-i avertize pe concetăţenii săi cu privire la produsele comercializate de lanţul de magazine întrucât acestea ar putea reprezenta un adevărat pericol la adresa sănătăţii acestora.

„Aveti grijă ce consumaţi! Aveţi mare grijă când consumaţi astfel de produse. Nu ştiu a cui a fost vina, dar cineva nu a respectat normele de igienă. Am găsit fire de păr în compoziţie. Aşa ceva este inadmisibil!”, a precizat femeia, revoltată. În ceea ce priveşte o posibilă sesizare făcută către Protecţia Consumatorului, aceasta a menţionat că nu a făcut demersuri în acest sens, rezumându-se doar la a face publice imaginile pentru a le atrage atenţia şi celorlalţi clienţi ai magazinului.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa par lung are mata in zona pubiana. Sunteti buni doar de comentarii aiurea iar cel care a zis ca sunt o mizerie,sa stii ca nimeni nu te-a intrebat daca iti place sau mult. Baga KFC si Mc in tine ca sunt smechere rau.
0
0
Produsele nu pot contine fire de par in interiorul produsului si mai ales daca sanitatia nu era respectata ,avea fire de par pe produs si nu in interiorul acestuia. Reclama p*****a a unor persoane carora le cade parul si dau vina pe cei care le produc sau le pregatesc in magazinele de specialitate.
0
0
Ceva este putred la mijloc facuta de concurenta
0
0
Pai e bine. E singurul ingredient natural din mizeria numita fornetti
3
0
..dnei E. UDREA...
1
0
patroana a adaugat ingrediente unice. sunt 100% naturale si au aroma specifica zonei pubiane.
6
1
PsD si madam Gaju sunt de vina, asa?
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108