REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un mangaliot s-a urcat la volan BEAT TURTĂ și a ACCIDENTAT două femei

Un mangaliot s-a urcat la volan BEAT TURTĂ și a ACCIDENTAT două femei

Replica API 8 iulie 2017 | 21:04 630

Propus spre arestare

Propus spre arestare

Unii nu se învață minte! Așa se face că un tânăr din Mangalia a urcat la volan beat, după ce a mai primit o condamnare pentru aceeași isparvă în urmă cu 2 ani. Totuși, în primă fază a refuzat să efectueze proba cu etilotestul, dar înțelegând că oricum va avea probleme și dosar penal, a acceptat, iar alcoolemia din sânge era considerabil de mare. Bărbatul urmează să fie prezentat Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Urmare a evenimentului rutier de joi dimineață, de pe strada Portului din Mangalia, când a avut loc o coliziune între două autoturisme, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore pe numitul Nicolae Tuță, din Mangalia, urmând ca vineri să fie prezentat la Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul nu a vrut sa fie testat cu aparatul alcooltest, ulterior fiind dus la spital, unde s-a stabilit că a condus sub influența băuturilor alcoolice, unde i-au găsit o alcoolemie de 2.1 la mie.

La data de 06.07.2017, ora 07.15, Tuță Nicolae, în vârstă de 26 de ani, din Mangalia, a condus un autoturism, pe strada Portului din municipiul Mangalia, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula pe celălalt sens de mers.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două femei din al doilea autoturism, conducătoarea auto, în vârstă de 34 de ani și o pasageră, în vârstă de 61 de ani.

Nicolae Tuță nu este la prima ispravă, el fiind recidivist! În 2015, a primit 2 ani cu suspendare tot pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, atunci având o alcoolemie de 1.70 și a primit 4 ani termen de încercare. Permisul i-a fost anulat, dar l-a recuperat în mai 2016.

UPDATE

Șoferul din Mangalia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Va fi adus și depus în arestul IPJ Constanța.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niki vezi ce se intampla cand te urci drogat si beat la volan? S au umflat muschii pe voi futu va in gura de buretzari de copii!! Vine si fratele tau cuisca dupa tine sa iti tina curu cald!!
0
1
Hahahaha o sa si vanda mata rinichii sa te scoata din puscarie,daca ii mai are O sa iti umble baietzii la curulett nicoleto,mortii tai de drogat basit
0
0
O sa faci sunmer party la white gate nicushoare
0
0
Cainii latra, ursul merge
2
1
BMW Viorel a zis ca da spaga la politie si face ce vrea muschiu lui nu va mai agitati degeaba. Nu ii trebuie atestat sau agreere. Si azi noapte era pe traseu la Vama , politia se face ca nu il vede desi stie ca ia luat karnetu ptr alcool. Taxi 09 HAR a zis ca e ruda cu primaru si nu are ce sa ii faca politia nu are contract de angajare nu are voie sa conduca masina lu altu SRS a fost peste soi a dat dreptu destul de aia nu il opreste nu are nici el treaba cu masina care o conduce Mangalia a sat fara caini
0
0
cu suspendare maica, sa manance si gura lu Gabitza ceva, trebe sa ungem motoru, pretenii stiu de ce si cu ce,..
0
0
Pai daca a vazut ca Razvan cu taxi ROT umbla mereu beat ca e nepotul la un circulist , a incercat si el ce dracu. Taxi BMW fara atestat vizat si cu permis suspendat pentru alcool trece de mii de ori cu cate 7 insi in masina pe langa circulatie , ... 09 HAR merge cu masina altuia la taxi fara sa fie luat la intrebari la Vama Veche la SRS e un tigan fara contract de munca , normal la noapte la filtru ar trebui opriti dar punem pariu ca si duminika sunt pe traseu ?
1
0
NIKI malai mare nu te ai astamparat !!!!!!! urmeaza CIUSCHI si iara aveti echipa la poarta alba ,drogatilor care sunteti baieti nu va mai ramas bani de taxi ??? distrugeti lumea nevinovata macar coada sa tio dea cu executare
2
1
Cele doua femei sunt ranite GRAV!!! Verificati-va sursele!!!
0
1
A accidentat grav mama unui baiat serios, nu as vrea sa fiu in pielea lui.
0
0
Natavul din fire n'are lecuire.Dati'le cu suspendare ca de aia sunt accidente in lant si mai ales cand sunt beti crita la volan.Puscarie ca -n tarile civilizate nu iarta-i Doamne pacatele sa poata sa faca altele.
1
0
2.10 era muci de beat. La ora aia, 7.15, strada aia e foarte aglomerata. Am trecut pe acolo la o ora dupa accident. Presupun ca betivanul e proprietarul BMWului facut muci.
2
0
Felicitari, pentru a N-a oara, justitiei romane! Mereu cu suspendare, pana moare cineva. Si dupa aia, tot cu suspendare dar, pedeapsa cu termen putin mai mare.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108