REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un medic de la Spitalul Cernavodă a anunțat că NU mai vine la serviciu!

Un medic de la Spitalul Cernavodă a anunțat că NU mai vine la serviciu!

Replica API 30 martie 2020 | 00:00 8818

Un medic de la Spitalul Orășenesc Cernavodă a decis să nu mai meargă la serviciu, pe motiv că îi este teamă, stârnind, astfel, revolta oamenilor.

”În plină pandemie mondială, un medic urgentist anunță că nu mai vine să își schimbe colegul la gardă pe motiv că îi este frică. Dr, Mustafa a anunțat că nu mai vine la muncă pentru că îi este frică, lăsând urgența Spitalului Orășenesc Cernavodă fără medic, a lăsat garda descoperită... Nu toți medicii sunt oameni!”, a spus o persoană.

Și, din câte se pare, situația este una reală. Însă, conducerea Spitalului Orășenesc Cernavodă depune toate eforturile ca lucrurile să fie ținute sub control.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce caterinca. noi o ducem rau pentru ca ne freaca grija de altii mai mult decat de noi
3
1
Am 6 veri medici in SUA.se imbraca si in saci de gunoi cand se termina echipamentele
9
2
sa vedem ce echipamente are spitalul din cernavoda pt medici si asistente !!!
12
3
Sa nu mai fie angajat nici dupa ce trecem peste nenorocirea care ne-a lovit. In timpul unui razboi , ar fi dezertat? Sa va fie rusine domnule doctor, ati depus un juramant!
13
7
medicii au facut un juramant si nu cred eu ca acest medic a fost sfant si a refuzat spaga .cred ca sunt destui care pot afirma .dragi cetateni ,maio uitati va pe striri si vedeti ca nicaieri in lume spitalele nu au fost pregatite cu echipamente in cantitati enorme .in america si au facut halate din saci de pubela si toti medicii s au confruntat cu lipsa materialelor de protectie .cred ca toti ne rugam sa dispara virusul ,medicii sa aiba putere protectie si sanatate
13
4
isi doreste ceva in viata tu de dedesubt s a ai parte de doctori ca asta i-ti dorest s a te ajute in sanatate !Sistemul medical e bine oameni ca tine sunt varza !
4
0
Preoti vor sa tina slujba dar nu sunt lasati, doctrii sunt incurajati sa lucreze dar se fofileaza.
3
8
A venit ziua cand va puteti spala cu bisericile si popii pe cap, ati donat ca niste oi demente bani degeaba, dumneZeu si a inchis pravalia, idiotilor, va meritati soarta cei care v ati rugat in genunchi la biserica de sanatate, datorita voua, sistemul medical e varsa, gubernul a inteles unde sa investeasca masiv, ati rupt usile bisericilor cu rugaciunile voastre, sa va ajte al de sus acum
6
7
Audi argintiu CT 66 SYN MG TL din Cernavoda are voie cu folie neagra pe geamurile din fata ?
11
3
Oricine se uita, pe de a parte, la echipamentele purtate de medicii din China, si pe de alta parte, de cele purtate de medicii din Romania, isi vor da seama ca ai nostri sunt trimisi la moarte de un sistem dement. Sunt tare curios cati dintre labagii care il numesc pe bietul medic dezertor, ar avea curajul sa isi jertfeasca viata pentru o cauza, indiferent care!
16
1
interesanta stire ,urgenta de la cernavoda sta intr-un singur medic?Benim boc replica
5
1
Bai fratilor e greu tare ce se intampla dar hai sa ne gandim si la faleza ce facem cu ea nu o mai terminam ca doar banii i-au incasat pe toti sau cu piscina ce facem a ajuns sa lucreze firma primariei si sa se faca hartio aditionale pe o alta firma , pana cand mai acceptam asa ceva
7
3
Spitalul lor, veceu turcesc
6
9
Te doare cacatul.....
3
3
Da primarita la adus Mariana si traia cu servitoarea ei Geta doctoru asta ia a divortat si doctoru si-a dat demisia sa traiasca cu taranca care a venit de la curu vacii ... sa emancipat si femeile de servici de la primarie . Probabil o sai faca smotru cu clor in casa dnului doctor ca so babardeasca profesional
8
4
Pe toti i am rezolvat de la Stanescu pana acum dar pe fraieeica asta care si a dat demisia nu...pacat il rezolvam de nu mai pleca din sistemul sanitar niciodata.
7
3
SA STEA IN PULA MEA ACASA IN CARANTINA
6
5
trebuie vazut de ce a plecat doctorul asta cu adevarat si dupa sa incepem cu puli si muie , avind in vedere cite zburatori si curve sunt acolo , venite din tarile calde
16
0
cinstit ar fii sa ne sugi pla . mai bine cauta pe youtube tutoriale - cum sa-ti asezi corect vata in nas , lasa politica , nu-i de tine
1
8
Vai da ce doctori avem in Cernavoda " multa muie domnu doctor "
10
7
Doctorul a votat cu Johannis desi veorica ii marise salariul. De ce sa voteze doctorul cu o proasta care ii asigura un venit multumitor?! Asa ca doctorul a luat banii vioricai si a votat un intelectual dashtept ca johannis care il tine fara izmene in fata coronavirusului. E mai bine asa!
16
19
Are dreptate omul. In 4 luni de cand a inceput nenorocirea asta noi am ars o cu alegeri anticipate si pensii speciale. Acum doctorii, fara echipament de protectie trebuie sa moara la datorie pt diasporezi si pt cretinii care nu vor sa stea in casa pt ca ei sunt mai cu mot
33
10
Bravo d-nule doctor, daca statul sau Primaria nu-ti asigura minimul echipament , masca, manusi, combinezon, etc, , de ce sa-ti risti viata pt. niste cocalari , cersetori, traficanti veniti d-afara , si aici in loc sa stea acasa se filmeaza ce smecheri sant ei.Dar omul are acasa sotie, copii, parinti, pai sa riste sa -si omoare familia pt. ca statul nu-i asigura minimul necesar si pt. niste paraziti care nu si-au platit niciodata impozitele in ROM.
40
15
Sa-i dea veorica salariul triplat doctorului dezertor? Spuneti-i doctorului dezertor ca veorica i-a dat salariul marit ca sa fie ca afara. Si afara medicii din italia si slania se imbolnavesc dar salveaza vietile celor care contribuie la bugetele tarilor lor.Adica romanii au cotizat la sanatate ca sa le fuga doctorul cand au nevoie de el???
29
16
foarte bine ! omul are familie , de ce sa se infecteze de la niste idioti care umbla pe strazi aiurea ?!? cooptati-o si pe mariana mircea in lupta contra virusului !
25
23
Acum le e frica, dar cand au primit salarii si sporuri de zeci de mii de lei, era bine?
36
12
Mai bine aduceti curvele divortate de la primarie sa faca garda la spital
32
9
@13,11 mai dute dracu limbric psd-ist. Ma albesti la floci cu atata politica....Nu esti decat un halitor de. cacat
16
15
la faza asta cred ca ar trebuii sa ramana fara diploma de doctor si sa fie scos din baza de date pentru a nu mai putea profesa niciodata . Asta nu a jurat ca toti doctorii pe lumea asta ? Asta da "bomba" mediatica.....
23
14
pai conducerea sa anunte politia si procuratura sa vedem ce mai zice
25
14
Sa vina Arahatul cu VelaR si cu betivul Orban sa aiba grija de bolnavi. N-aveti nicio conditie, n-aveti dotari, bagati doctorii carne de tun, ca sa se laude analfabetul Vela la televizor ca face ceva. Huooo, jos PNL, jos securitatea !
21
30
Un idiot, dosar penal si puscarie.
26
19
Un nenorocit care trebuie sa dispara din sistemul medical.
26
16
Se spune ca in Romaia medici sunt in razbi cu virusul ori daca este asa dzertori si lasi ar trebui judecati dupa legile razboiului,doctorul asta nu are si el o mama care sa ii spuna:"dute la ostire pentru tara mori".
21
14
Daca stirea e reala, un astfel de specimen nu ar mai trebui sa lucreze decit in mina de sare! Pana sa la mareasca salariile tipau ca ei se sacrifica in caz de nevoie, de aceea merita salarii mari, acum, cind e cazul sa se sacrifice, fug! Jos palaria pentru 99,99% din sistemul sanitar! cei 0,01% trebuie alungati!
32
17
Instinctul de supravietuire invinge. Te duci la lucru sa ajungi bataia de joc a smecherilor.
34
9
Asa arata pe dinafara spitalul Cernavoda? E sigur? Nu e vreo poza mai veche? Vreau o confirmare, sine ira et studio. Daca e asa, managerul spitalului trebuie demis in secunda urmataoare. Daca nu, atunci Replica trebuie sa ofere un drept la ...replica acestuia, sa-si ceara scuze public si sa-l trimita acasa pe cel sau cea care semneaza L.I.
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108