REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un nou mandat de arestare, emis pe numele lui Sebastian Ghiță

Un nou mandat de arestare, emis pe numele lui Sebastian Ghiță

Replica API 16 martie 2017 | 00:18 334

Tribunalul Prahova a dispus, miercuri, emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele fostului deputat Sebastian Ghiță în dosarul în care acesta este cercetat de DNA Ploiești pentru trafic de influență, spălare a banilor și constituirea unui grup infracțional organizat.

Potrivit reprezentanților instanței, magistrații au dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, care se calculează de la data punerii în executare a mandatului.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată în 48 de ore de la comunicare, scrie Agerpres.

Pe 5 ianuarie, un complet de la instanța supremă a emis un mandat de arestare în lipsă pe numele lui Sebastian Ghiță, după ce acesta a dispărut și nu s-a mai prezentat la IPJ Prahova, încălcând astfel termenii controlului judiciar în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de foști șefi din Poliție și Parchete.

Potrivit unui comunicat al DNA, Sebastian Ghiță este acuzat în acest ultim dosar că a primit în perioada 2007 — 2014, pentru contracte atribuite de instituții și autorități publice unor societăți comerciale din domeniul IT, sume de bani cuprinse între trei și zece milioane euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O noua etapa a concursului ,,Cum sa facem sa nu il gasim pe Ghita".Ma gandesc sa nu fie cu Elan Schwartzenberg,altul care este de negasit.Si mai sunt cativa pe lista care posteaza des pe Facebook dar nu ii gaseste nimeni!
1
0
Ghita rupe goaza la toti in Ro , le ce relatii are pe afara , Respect Ghita
1
1
Da' de baietii care il aveau in paza de ce nu zice nimeni nimic ? Cum s-a evaporat asa, doar de la soare ? Alora de ce nu li se deschide un dosar ?? Nea Ghita face plaja pe undeva prin Bahamas si noi trebuie sa inghitim balivernele astora.
6
0
Talhari nenorociti cum ar fi sa va executam si sa fugim sa nu ne prinda.am fi ca voi.dar nu vom fi pt ca avem credinta in Dumnezeu si bun simt
4
0
doar lui ? pe la parchete, cucuvele si senilul general si mai cu seama pe unde a lucrat sebi ????
2
0
sunt complice cu m......tii.
2
0
SRI de Ploiesti doarme in papusoi ! Ah, sau sunt zero barat ca si competenta!
7
0
Ghita face pipi pe voi!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108