REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un nou mesaj anti-PSD pe drumurile publice!

Un nou mesaj anti-PSD pe drumurile publice!

Replica API 23 august 2018 | 00:35 688

Mesajele anti-PSD continuă să apară pe drumurile publice! Miercuri, 22 august, a fost surprins în trafic un autoturism ce avea lipit pe geamul din spate mesajul „Muie PSD“. Mașina circula pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Constanța-București.

Totul a început la jumătatea lunii trecute când, pe rețele de socializare, au apărut imagini cu un autoturism înmatriculat "MUIEPSD". Pentru început, se putea crede că e o glumă, un trucaj, însă maşina a fost pozată în mai multe zone, la un moment dat fiind publicată şi dovada că maşina a plătit rovinieta, la intrare în PTF Nădlac, iar pe bon scrie "MUIEPSD". Maşina este, conform documentului, înmatriculată în Suedia.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toti votanti psd sa-i traga muiie lui si la tot neamul lui. dece nu si muie pnl , au greata ,sau cred ca pentru gurile lor sunt putini votanti psd.
0
0
Dracnea si PSD le-a umplut guria...muia la toti calicii!Armata de votanti psd care le mana oile la usa sa voteze psd.Dracu a mai vazut sa lasi sa-si dea cat vor primarii salarii, ei si trantorii din primarii, platiti mai bine decat directorii din multinationale!
1
0
Plasati-va cu autospeciala RAR pt.ITP in trafic langa locul de parcare si sigur nu o sa-i iasa noxele urmatorii 10 ani!
1
0
La navodari scriu pe nisip Muie PESD....atat de prosti sunt. Administrator site, pagina.. nu poate sterge toate magariile unora. Hartia , ecranul suporta orce.
1
1
Esti prost rau bai dobitocule!!! In primul rand masina aceea este un Opel Corsa!! In al doilea rand nu e o ruginitura ca ma-ta care a fatat un retardat!!! Si in al treilea rand, te supara adevarul, scursura dracului?
1
0
Sunt deacord sa avem o libera exprimare,dar de aici pana la un comportament civilizat,pentru multi asa zisi cunoscatori ai democratiei invatate in afara mai e cale lunga.De fapt cel care golan a fost in tara,nici afara nu a invatat nimic,nu prin afisari obscene si actiuni triviale se impune in democratie de a castiga un statut majoritar.Pe unii atat ii duce mintea,ori na avut deloc,ori a pierduto si ce mai avea.E foarte josnic sa-ti expui fata de familie,mama,tata sotie sora,oameni ce te inconjoara,mai tineri sau batrani,asemenea ineptii indiferent despre cine este vorba,sa ajuns prea departe.
3
2
Daca tot solicita astia cu insistenta, dati-le m...e. De ce ii lasati sa fie asa dorosi.
3
0
posesorului acelei ruginituri negre , un jeep second , de cacat . Muie si europeanului , implicat si el in sugeri de puli !
4
7
Plina de idioti care in loc sa faca ceva bun pentru a putea castiga puterea se ocupa de maryntisuri! ASA VRETI VOI SA CONDUCETI?CAND LUPII TAC SE AUD DOAR JAVRELE!
3
5
Suntem o tara libera si democrata ! Avem dreptul la opinie si libera exprimare ! Deci : MUIE PSD - ALDE !
13
6
Foarte bine ! Nu-i rau ! Ciumatii chiar merita: pentru faptele si comportamentul lor, pentru arogantele si ignorantele lor.
11
6
A venit el mancati-as din anglia sa se dea jmeker la el acasa la Vaslui cu opelul luat cu 200 de lire dupa ce a spalat la cur cateva sute de batrani prin Londra!!!!
11
15
Estompeaza pe ma-ta bai copoiule.Tu nu vezi ca e parasolar mu1e p5d. De ce nu bagati masinile de tigani cu folie pe toate geamurile la itp? Cu acele masini tiganii i-au cu japca fete din strada si ajung sa le vanda la proxeneti
10
3
Sa fiu in ton cu vremurile 132295 PSD
2
3
Popor de muisti, stati toata ziua cu muia in gura!!
8
1
Pe langa faptul ca esti prost mai strigi si in gura mare! Ceea ce vrei tu sa spui si nu poti se refera la parbriz si geamurile laterale fata insa esti prea idiot ca sa te poti exprima corect!!!
7
9
Extraordinar se vede dupa mesaj ce categorie de oameni sunt .Nu le pasa ca poate fi citit de copii .
8
11
MUIE MILITIA ROMANA
7
9
Ramane cum am stabilit
5
2
Estompeaza vizibilitatea pe luneta cf.codului rutier deci PV amenda,puncte,ridicat talon si trimis la RAR pt.ITP cu remediere!
8
18
Prezidestiala ?
2
7
...muita cu lamaita...
13
7
MU1E P5D!!!
24
15
Alt derbedeu
17
30
cunoasteti expresia olteneasca : ce muie ai ? adica ce fatza ai ....ce tot atata isterie cu acest cuvant folosit frecent mai ales in zone rurale ..........???
24
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108