REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un nou parc în Constanța, OVIDIUS PARK! Iată cum va arăta!

Un nou parc în Constanța, OVIDIUS PARK! Iată cum va arăta!

Replica API 25 martie 2019 | 03:43 1465

Desfășurare impresionantă de forțe, sâmbătă, 23 martie a.c., în fața corpului B din Campusul Universității „Ovidius” Constanța. Zeci de constănțeni, membri ai organizației „Constanța Restart”, familiile și prietenii acestora, dar și studenți s-au strâns pentru o amplă acțiune de plantare de copaci.

Evenimentul a fost organizat în cadru manifestărilor prilejuite de Zilele Universității „Ovidius” Constanța și constituie punerea bazelor unui nou parc în municipiul Constanța: „Ovidius Park”.

„Un parc pe care îl facem de la zero, pe 1,2 hectare, prin efortul comun al voluntarilor, sponsorilor și al celor care ne-au ajutat (mulți, foarte mulți)”, a transmis avocatul Cătălin Filișan, reprezentantul asociației „Constanța Restart”.

Au fost plantați tei, cedri, mesteceni, prunus pisardi și thuya.

Printre participanți s-a aflat și dr. Laurențiu Leica, apreciat medic veterinar, alături de familia sa.

F.B.

Sursă foto: Trees need people – Constanța Restart

Citește și: Peste 200 de copaci, plantați de Zilele Universității „Ovidius” Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu-I uda nimeni , mai trebuie investit o data
0
0
O initiativa laudabila ! Dorim sa fie cat mai multe de acest gen !
1
1
Doamne, ce inseamna sa fii muist, gen Ceausescu, Dide, Bot si altii. Daca se face un parc frumos in care oamenii de buna credinta planteaza pomi de buna voie, de ce planteaza. Cu acesti nenorociti, care sant mereu pe invers, n-ai cum sa te dezvolti de niuciun fel. Cretinii astia sant pusi, numai pe distrugere.
6
2
Si Rugina, Girtu, Bobe si Maftei se piaptana simuland ca fac ceva pentru UOC! Baaaiii, Universitatea asta se duce de rapa si voua va arde de plantatat? De fapt, cam numai asta ati facut de cand sunteti la conducere.
7
1
Ma pis pe copaceii vostri.Sa vedeti ce cartier va fut acolo intr un an.
10
2
Pe cand un spital universitar pe terenul campusului,ridicat din colaborarea dintre min.sanatatii ,min invatamantului si eventuale fonduri europene ? Avem fac de medicina si nu sunteti in stare sa construiti un spital universitar!
9
1
Sa speram ca la toamna nu vom constata ca efortul fizic, intelectual si financiar a fost anihilat de stepa dobrogeana si de lipsa de civilizatie
18
0
Arata ca pula-n gard.
11
6
Babu a fost si el, era sub pamant, verifica radacina la copac, dc nu era buna o livreaza el contra spga
12
1
Au stricat locul de cuibarire al serpilor de la Campus.Au bagat un disc,planteaza cativa pomi si gata parcul.Asta in viziunea lor!
17
3
leica nu scapa niciun moment de a-si face publicitate. vrem poze si cu subalternul sau, criminalul psihopat dobrescu octavian
10
0
Ce proiect de amatori. Autorul a studiat peisagistica la Scoala populara de arte si meserii? Sau la Saguna?
21
5
Dar ca Garbage Parc, cel de alaturi, aflat tot in administrarea institutiei ce au de gand? Mizeria, capusele, lipsa aproape totala a cosurilor de gunoi, buruienile, toate sunt la ele acasa acolo.
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108