REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Un nou protest al constănțenilor, la benzinăria OMV de pe Aurel Vlaicu. Video

Un nou protest al constănțenilor, la benzinăria OMV de pe Aurel Vlaicu. Video

A.V., A.F. 15 decembrie 2022 | 00:00 1976

Mai multe persoane au protestat din nou la Constanţa miercuri, 14 decembrie a.c., în fața benzinăriei OMV de pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 135, nemulțumiți de opoziția Austriei față de intrarea României în Schengen.

După ce Austria a votat împotriva intrării României în Schengen, mai mulți români au amenințat cu boicotarea firmelor austriece de la noi din țară, printre care se află și OMV Petrom.

OMV Petrom, cea mai mare companie din România, controlată de austriecii de la OMV, spune că este afectată de menţinerea României în afara spaţiului Schengen.

OMV Petrom (SNP) a terminat primele nouă luni ale anului cu venituri de 44 de miliarde de lei (circa 9 mld. euro), de 2,6 ori mai mari faţă de cele din perioada similară a anului trecut, şi cu un profit net de 9,1 mld. lei, de 5,4 ori mai mare, ca urmare a scumpirii carburanţilor, gazelor şi energiei.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ok, dar sa nu uitam si de dezastrul din oras, ca ne-am cam obisnuit. Abea astept sa vina alegerile sa scapam si de actualul primar.... Lapusneanu, bd. 1 Mai, Stefan Cel Mare, au ramas fix asa. De ce oare? Pentru ca ne duce cu zaharelul nea Ghitzac...........
3
2
Romania pierde 10 miliarde de euro anual , deoarece porcii de austrieci si olandezi ne-au blocat intrarea in Schengen .
3
1
Bravo.Daca aveam mașină reparată acum pe asigurarea de la Viena Insurance veneam și eu. O alta teapa data românilor sunt asigurările auto pe grupul Vienna.Austriecii nu reușeau nimic fara complici români din politica și servicii secrete care au vândut tara fanarioților.
7
0
Am mai spus ca o sa alimentez doar de la OMV si Lukoil! Sa crape protestacii imbecili de ciuda!
5
5
Majoritatea sunt de la AUR ! Ce nu inteleg multi este ca la OMV-PETROM lucreaza si duc o paine acasa aproape 13500 de romani ,in Austria avem 145.000 de romani care lucreaza cu forme legale ! Nici macar presedintele Austriei nu este de acord cu opunerea aderarii Romaniei in Shengen ! Cretinilor voi protestati si boicotati zeci de mii de familii romanesti !
10
6
mda, dupa ce ati mancat lebedele vieneze, acu va faceti de r a h a t si cu patetica boicotare a unei firme ce a devenit cel mai mare contribuabil la bugetul de stat, dupa preluarea acesteia de la l e p r e l e Nastase si Dan Ioan Popescu ce o umplusera de datorii.
6
6
Noroc cu noi tineri ca protestam ca noi tineri santem viitoru tari.
4
10
Nu te obliga nimeni sa cumperi de la omv. Ce treaba au patronii de benzinărie ca vând un produs din Austria. Dacă lucrau acolo nu cred ca mai făceau proteste.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212