REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Un nou șef adjunct cu acte în regulă la Poliția Mangalia!

Un nou șef adjunct cu acte în regulă la Poliția Mangalia!

Replica API 13 februarie 2019 | 00:49 1554

Dragoş Gabriel Cristea este noul șef adjunct al Poliției Mangaliei! Acesta, până acum, fusese împuternicit la Biroul Rutier din Mangalia, în locul Gabrielei Iacob. În cursul zilei de luni, 11 februarie, a avut loc examenul pentru ocuparea funcţiei de adjunct şef poliţie municipiu III, Dragoș Gabriel Cristea obținând punctajul 7,90. Menționăm că Gabriela Iacob se reîntoarce la Biroul Rutier.

Cristian Popescu este șeful Poliției Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe mine nu ma vede nimeni ma camatarit raim are um bmw alb ani de zile iam platit dobinzi si pe mercedesu ala negru s clas care mila vindut iam platit dobinzi de 50 la suta mam saturat acum vrea sa imi ia plaja dintre venus si saturn poate adjuntu politiei nou propus osa imi ia plingerea in serios sa scap de camataru de raim din circa mea
0
0
Nu va e clar, Dancu isi pune pe functii toti prozelitii si obedientii pentru a putea controla totul dupa ce nu va mai fi sef al ipj..Este evident si pentru un necunoscator . Sper ca sunt structuri oneste in cadrul ministerului care sa se sesizeze.
1
1
bine ca am scapat de descreierata aia de Iacob Neagu Gabriela zisa si FIFI SEX.cea mai proasta alegere...Poate baiatul asta are putina minte si face si el ceva, fara influente negative..
4
0
Puteam sa fii eu promovat dar acum trebuie sa mai astept 2 ani. Toti au grija mea desi toti colegii mei fac la fel, sunt turbati dupa bani. Bine ca Dobrescu sa retras altfel ajungea extirpat cu coada intre picioare ca Nitoi si Razvan
1
0
Dancu pune tot rutieristi ...Peste tot ...rutieristi...Sunt chiar asa de pregatiti?Nu vede nimeni?Ce ii recomanda?
7
0
Da ce cladire e cea din poza, ca e pe departe sediul politiei Mangalia !!
0
0
Tamer mai esti smecher ma ? Mai ameninti neamul lui Sebat ? Sau v-a luat Beinur la capace ...
3
0
Felicitari. Dragos este un baiat cu bun simt , modest si muncitor. Sa speram ca se va implica in problemele orasului si va avea si rezultate.
1
3
Nu ne intereseaza acest subiect.goo!.
3
1
Interlopul Verde din Mangalia vine droguri cocaina si nu intereseaza pe nimeni din politie sa-l aresteze...Asta probabil pt ca este finul lui Bozolan de la rutiera si il acopera ! DIICOT perchezitionati masina lui Verde un audi negru CT77WXS
11
1
definitiva dobrescu popartac
2
1
Dobrescu si popartac au aratat ce face rutiera aici
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212