REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un NOU SUPERMARKET RĂSARE pe bulevardul LĂPUȘNEANU

Un NOU SUPERMARKET RĂSARE pe bulevardul LĂPUȘNEANU

Replica API 11 ianuarie 2021 | 22:27 6614

În Constanța anului 2021, la fiecare colț de stradă nu se mai găsesc agenți economici locali, ci supermarket-uri imense care au acaparat piața. Așa se face că, recent, SC Profi Rom Food SRL a obținut de la Primăria Constanța undă verde pentru construirea unui nou magazin pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Retailerii au acaparat piața

Dacă vi se pare că municipiul Constanţa are prea multe supermarketuri, vă înşelaţi! Întrucât pare că locuitorii Constanței mănâncă cu șapte guri, Profi Rom Food SRL urmează să mai deschidă un magazin în oraş, al 30-lea. Astfel că, micii agenți economici de la colțul blocului nu mai au nicio şansă din cauza retailerilor care au luat cu asalt piața, făcând concurență în faţa căreia nu prea sunt şanse de supravieţuire.

Un nou supermarket răsare pe bulevardul Lăpușneanu

Profi Rom Food SRL a primit de la Primăria Constanța, la începutul lunii ianuarie, undă verde pentru amenajarea unui nou magazin, de data aceasta pe bulevardul Alexandru Lăpușeanu, nr. 115. Proiectul prevede amenajare magazin Profi și amplasare firme luminoase și reclame.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Diano... Esti jalnica
0
0
Pentru inteligentul de mai jos: Ce problema aveti cu licentiatii de la Universitatea Andrei Saguna? Va pot confirma faptul ca cei care termina cursurile si isi dau licenta la aceasta universitate sunt oameni care nu trec prin anii de studiu precum gasca prin apa. Am avut profesori de la ASE Bucuresti si de la Universitatea Romano-Americana, profesionisti titrati. Studentii care nu invatau nu aveau sanse sa promoveze anul. Am avut colegi care au renuntat in timp. Dvs ce universitate ati absolvit? Mai interesant, cu cine ati facut gramatica in liceu? Stiti de virgula folosita la cazul vocativ?
2
1
Sa scrieti mizerii?ati terminat cu Bolt si incepeti cu Profi. Jurnalistii pl.ce e rau in faptul ca Profi Rom Food companie rkmaneasca a mai deschis un magazin si mai da de munca la vreo 20 de persoane?rau ca e rau ca nu e. Diana Maximciuc sunt tare curios de unde iti faci piata tu dududie cu diploma de la Saguna,parca te si vad cum mergi la magazinul din colt si iti iei carne si lactate.ai terminat toate subiectele si inventezi altele.mag ala e acolo de mai bine de 6 luni.distruso.habar n ai pe ce lume traiesti si habar nu ai cum functioneaza lucrurile.esti batuta n cap rau fetito.
5
1
Cum indraznesc?! Demolat imediat si facut spatiu verde. Nu. Piata de legume fructe vandute de romani adevarati daci la sange.
4
5
CU DEMOLAREA TERASELOR DE LA ANTURAJ, MIO SI ZORILE S-A MAI AUZIT CEVA ? INTREB PENTRU UN PRIETEN
5
1
handicapatilor
6
1
Vai de capul vostru de ziaristi. Alooo... acel magazin de la Dacia este deschis de un an de zile. Parca nu traiti in Constanta. Scrieti doar ca sa dezinformati in permanenta.
14
0
nu e un supermarket, e o franciza. si tot locali lucreaza acolo si il administreaza. redusilor ce sunteti
11
1
Ati inceput bine, ar mai trebui sa mai faceti articole gen in care sa explicati .... ca in ROmania , marii retaileri sunt made in Germania, bravo romani, cei care si au dat viata luptand pentru acest pamant si ar baga ceva in gura voastra, era mai bine daca eram turci sau nemti, aia nu sunt atat de ... destepti ca noi, pupam coorul germanilor, natie de ..preoti
0
8
Toate ar fi bune si frumoase daca macar o parte a profitului ar ramane-n tara. Dar prin tot felul de smecherii profitul este exportat catre tarile mama. Si noi ne amagim ca vom avea vreodata nivelul de trai al acelor tari.
9
7
Magazinul este deschis din vara lui 2020
18
0
Au preturi mari si pacalesc clientii - afiseaza un pret mic in realitate , au Preturi Exorbitante ! Rusineee !
11
3
La Far, fix in statia de autobuz a mai deschis un jMega, ca erau putine...
5
5
E de asta vara deschis ala bai adormitilor
26
0
magazinu' e deschis din august ,chiar nu te documentezi cand scrii?
32
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468