REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un om al străzii a AGRESAT și VIOLAT o turistă, în Satul de Vacanță!

Un om al străzii a AGRESAT și VIOLAT o turistă, în Satul de Vacanță!

Replica API 25 august 2017 | 12:45 1116

Un om al străzii, "cerșetor" și "aurolac" după cum susțin anumite surse, a agresat și violat o turistă, venită din Polonia, în Satul de Vacanță. Totul s-a petrecut în zona canalului. Individul a lovit-o, a violat-o și apoi i-a sustras bani și un telefon. Precizăm că suspectul se numește Petre Marian Andrei.

Potrivit informațiilor noastre, Andrei Petre Marian, de 19 ani, din Lanurile, este un om al străzii, care își duce veacul prin Satul de Vacanță, cel puțin pe timp de vară. El stă mai mult prin zona podului, acolo unde ar și cerși. În seara de 23 august, în jurul orei 20.00, individul a observat o tânără care mergea pe marginea canalului și a început s-o urmărească. A tăbărât pe ea, a lovit-o, după care a târât-o spre un loc ferit, unde a obligat-o să întrețină un raport sexual cu el. Apoi i-a furat o sumă de bani și un telefon. Tânăra a anunțat organele competente, oamenii legii declanșând imediat o anchetă. Victima este turistă, venită din Polonia. Aceasta a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit cadrelor medicale, ea prezintă plăgi care au survenit în urma unor acte de violență. "Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de viol, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au identificat pe A.P.-M., în vârstă de 19 de ani, din sat Lanurile, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 23.08.2017, ora 20.00, bărbatul ar fi acostat o femeie în vârstă de 21 de ani pe care folosind forța a constrâns-o să întrețina relații sexuale iar după a deposedat-o de suma de 72 de lei și un telefon", potrivit anchetatorilor. La scurt timp a fost prins suspectul, care a fost reținut și apoi prezentat instanței de judecată. Bărbatul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta asa va face oricat ar trai. sau inchis intr un centru de dementi. De aia e buna educatia sexuala si contraceptia sa nu mai fete copii in nestire sa ii lase la casa de copii ca asa ajung majoritatea.
6
2
sa-l vedem pe bestgorepunctcom la beheaded inmates !!!
1
0
CASTRAT CHIMIC
10
1
Astfel de specimene tratament pe masura, violate, batute,sa vada si sa simta cum e sa fii agresat si in impisibilitatea de a te apara.
10
3
Daca povestea este adevarata ar trebui impuscat in cap. Punct. Plm.
6
3
Trebuie asteptat vara viitoare-ca e clar ca asta nu il mai prindem in sat- si rupte oasele in el. Dat cu capul de bordura pana uita cum il cheama. In mai multe zile, sa nu uite.
7
1
Infiintarea unui post fix in zona podului pt a inlatura cersetorii.Ti se face sila sa-I vezi intinsi pe jos ,oare asta este turism?
14
1
LA SAPUN CU BULANGIUL! Sterilizat chimic! Oricum la cusca il fac fata in casa!
17
1
Nu mai dati bani la cersatori prin intersecti incurajati cersitu... uite ce fac astia si de bani care ii fac ,cumpara droguri si bautura nu mai dati bani la cersatori. Stai sa vezi cand o veni 500mii de imigranti sa vezi atunci pe bani nostri le da mancare si cazare si noi stam cu chirie si boscheti nostri prin cersit STOP BANI LA CERSATORI MAI ALES AIA DIN INTERSECTI
29
1
Asta cu oamenii strazii este o problema foarte greu de controlat pana si in tarile civilizate,cu institutii sanatoase la cap,cu posibilitati raportate a fi decente.In tari dezbinate si debusolate cum este si Romania,nici nu se pune problema rezolvarii cazurilor in procente semnificative,poate decat punctual. Motivele ajungerii unei persoane ca ,,om al strazii'' sunt multe si nu-i poti baga pe toti intr-o oala. Daca si tu vei fi la fel,ce vei face?Serios,multi dintre ei, nu credeau si au ajuns oamenii strazii,tu de ce nu? Nu toti au porniri infractionale,sunt doar nenorociti si marginalizati.
6
3
Si aia fraiera, turista poloneza ce cauta sa faca turism in RROMland patria tiganilor???
9
16
comunitarii sunt ciorchine pe zona industriala sa dea amenzi la trama stradala, a furat-o un vecin de-al meu cu un rover mai vechi inregistrat ca utilitara, 250 bete, pai ce aurolacu ala are atatia bani?
8
3
i trebuia un pat cald si mancare la Poarta Alba.Noi o sa i platim cazarea si mancarea.O sa ne creasca iar taxele
23
3
a dat si el o puzta
7
23
Celui ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale muierii i se va taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta, zicea Codul Penal din vremea lui Constantin Mavrocordat... Ce-ar fi sa ne intoarcem la el?
39
4
Politistii locali stau gramada la gara si controleaza calatorii din autobuz.
40
3
Rupte oasele in el . Asa merita toti .
38
1
Castrat si trimis la munca silnica pe viata
61
1
Pe slabanogul asta l-a mai luat o data politia acum 1 luna; Chiar ma mir ca a fost asta in stare sa violeze pe cineva, sper ca nu i-a dat si vreo boala
52
1
Unde dracu sint polistii locali ? De altfel se pling de salarii mici ! Si ptr bestia asta nu gasesc pedeapsa !
46
4
Sa i se taie pula
70
1
pentru asemenea specimene
45
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108