REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Un primar și un fost viceprimar au MURIT în drum spre Constanța, într-un accident rutier!

Un primar și un fost viceprimar au MURIT în drum spre Constanța, într-un accident rutier!

Replica API 15 decembrie 2018 | 03:36 320

Tragedie în drum spre Constanța! Nefericitul eveniment s-a petrecut vineri, 14 decembrie, pe DJ 221, între localităţile Cuza Vodă şi Viziru din Brăila. Din păcate, două persoane au murit. Potrivit obiectivbr.ro, un autoturism marca Logan înmatriculat în Vrancea, care era de la Consiliul Local Vintileasca – Vrancea, a intrat în coliziune cu un Opel Astra, apoi Loganul a izbucnit în flăcări. Două persoane din primul autoturism au decedat.

Ceilalţi participanţi la trafic au sărit şi i-au scos din maşină pe cei doi, înainte ca maşina să fie cuprinsă de flăcări, însă, din păcate, aceştia erau deja morţi. Jurnaliștii de la obiectivbr.ro mai precizează faptul că autovehiculul Opel Astra venea dinspre Constanţa, de la Cuza spre Viziru, iar Loganul mergea în sens invers, de la Viziru spre Cuza. Cele două maşini au intrat în coliziune, însă deocamdată nu se ştie din vina cui. Problema a fost ceaţa, foarte accentuată, carosabilul fiind umed şi vizibilitatea în zonă de maxim 100 metri. Cel mai probabil, aceasta a fost principala cauză a accidentului.

”Primarul comunei vrâncene Vintileasca, Georgel Spătaru, a murit în această dimineață în urma accidentului rutier de la Cuza Vodă. Edilul mergea la AFIR Constanța, cu proiecte pentru fonduri europene. Primarul era însoțit de Mitică Băcioiu, șeful SVSU din localitate, fost viceprimar. Ambii au decedat în cumplitul accident”, au mai scris jurnaliștii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia de se bucura de moartea unora,sa stie ca si altii or sa se bucure de moartea lor,din simplul motiv ca este clar ca sunt josnici si nimeni nu-i sufera acum,cat sunt in viata.
4
0
e bine!doi hoti mai putin pe lume.Cocalari,tiganime,taranoi in sant,caci pomii i.au taiat,o veste buna.La mai multi!
3
1
cand nu ai creier..mori ca prostul intre 4 fiare.. sa fie sanatosi acolo.unde s au dus si sa speram ca au facebook, sa se laude cum.au murit ca prostii
0
3
Sa le sugi pwla la toti militienii , boule ! Cand ai sa mierlesti tu , nimeni nu o sa se bucure , pt. ca esti un "0" ! S I C T I R !
5
0
Si cand mor astia, nu ai cum sa nu te bucuri. Inca doi spagari lipsa. Dar, totusi, prea tarziu...
4
5
plin de soldovence aici in Italia la produs, se bat cu nigeirencele pentur supt pwla
1
1
Esti un prost si te mai si lauzi
6
2
Au dus fondurile la Braila cand Constanta are infrastructura rutiera mai buna decat Braila, gandire tipic romaneasca dezvoltam la sat
7
1
unde este acest drum judetea tocmai din Braila in drum catre Constanta?
3
9

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920