REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un profesor de la Universitatea Ovidius este acuzat că vinde subiectele la examene pentru 500 de euro

Un profesor de la Universitatea Ovidius este acuzat că vinde subiectele la examene pentru 500 de euro

Replica API 3 iunie 2016 | 00:26 612

Un profesor din cadrul Universității Ovidius Constanța este acuzat de un student că vinde subiectele la examene. Se pare că tariful pentru subiecte este 500 de euro.

''Universitatea "Ovidius" Constanţa este în plină sesiune de examene, iar în acest context, aflu astăzi că la una din facultăţile de renume, un profesor distribuie anticipat studenţilor subiectele examenului sau contra sumei de 500€. Dacă această poveste se dovedeşte a fi adevărată, eu unul voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă să îl trimit în spatele gratiilor. Atât pe el, cât şi persoanele implicate în colectarea sumelor. Aşadar, rog pe această cale toţi cunoscuţii să se abţină de la orice fel de gest de "atenţie", iar în cazul în care cunosc astfel de situaţii să mi le semnaleze pentru a lua măsuri. E nevoie de încă o defilare cu cătuşe a profesorilor universitari că fenomenul să fie combătut?'' scrie studentul într-o postare pe contul său de Facebook.

Cel care a făcut aceste afirmații este student în anul II și, de asemenea, senator în Senatul Universităţii. Acesta a mai afirmat că există martori, dar că cel mai probabil nu vor vrea să spună adevărul pentru că se tem. Contactat telefonic, rectorul Universității Ovidius, Sorin Rugină, a declarat că nu știe nimic despre acest subiect.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mariana e cinstita nu v-a mai loati de ea.an facultatea ovidius putini cadre didactice merita ca ea!
0
0
"Universitatea" Ovidius e PRAF din toate punctele de vedere
0
1
Cauta sa dea bani cei care nu stiu pe ce lume traiesc.nu au nici o treaba cu facultatea.sa mearga la gunoi.universitatea si profesorii sunt cei mai ok din constanta.
0
0
pai ce??e mult??
0
0
Care e noutatea? toti profesorii de la Universitatea Ovidius vand subiectele la examen. Poate sunt 1-2 exceptii in rest toti . Si daca nu le vand la examen ii lasa sa copieze din telefon. Numai facultate nu se face la Ovidius!
0
1
Care a efectuat postarea este de la Drept si face afirmatia despre un profesor de la Farmacie insa, acest student este 'tufa de Venetia' si un opportunist notoriu! Interesati-va si o sa va convingeti! Acest student doreste cu orice pret notorietate, dar el este varza totala!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108