REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un sens giratoriu din Mamaia Sat a devenit „parcare” pentru şoferi

Un sens giratoriu din Mamaia Sat a devenit „parcare” pentru şoferi

Replica API 14 martie 2016 | 23:56 450

Oamenii se plâng că semnalizarea nu există, aşa că au improvizat cu… lumânări!

Oamenii se plâng că semnalizarea nu există, aşa că au improvizat cu… lumânări!

Sensurile giratorii din oraşe şi nu numai au rolul de a fluidiza traficul. Teoretic. Practic, se pare că acestea au mai multe întrebuinţări pentru şoferi. Recent, pe un site de socializare a apărut o imagine cu o maşină de teren care se „hodinea” fix pe… un sens giratoriu! Imaginea a fost surprinsă pe drumul ce leagă Mamaia de Năvodari.

Autorul postării trage un semnal de alarmă! Lipsa iluminatului adecvat pe tronsonul menţionat face ca acest tip de incidente să se repete. „Încă un neatent care a încălecat unul dintre sensurile foarte bine "semnalizate şi iluminate" de pe drumul Năvodari-Mamaia”, apare la descrierea imaginii. Reacţia celor care frecventează zona nu a întârziat să apară. Vina pentru astfel situaţii se pare că este aruncată asupra administraţiei locale.

„Acest domn nu a fost neatent. Sensurile giratorii sunt prost illuminate şi prost poziţionate. Neatent a fost cel care a făcut proiectul de iluminare publică şi amplasarea acestor sensuri giratorii”; „Părerea mea este că sunt atât de prost poziţionate că intri în ele şi ziua, nu doar noaptea”, susţin oamenii. Dar, surpriză! Oamenii au ales să remedieze situaţia, singuri, într-un mod inedit! Astfel, au folosit lumânări aprinse pe post de semnalizări pentru sensul giratoriu.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108