REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un sfârșit de săptămână plin la festivalul SUNWAVES

Un sfârșit de săptămână plin la festivalul SUNWAVES

Replica API 16 august 2019 | 01:08 687

Astăzi festivalul de muzică electronică SUNWAVES își așteaptă participanții cu 4 scene deschise simultan. După ce prima seară a însemnat un succes pentru organizatori din punct de vedere al numărului de turiști atrași de festival, aceștia se pregătesc pentru o seară intensă și un număr de 4 ori mai mare de participanți.

După succesul real de la ediția precedentă din primăvară, italianul Joseph Capriati revine la SUNWAVES în această seară. La scenă 1 va fi prezent alături de co-naționalul sau Gianni Calipari și romanul Mahony. Capriati a mixat la SUNWAVES 25 timp de 27 de ore, stabilind un nou record al festivalului, iar fanii săi sunt entuziasmați să își reintalneasca artistul preferat din nou în România.

Paco Osuna originar din Spania și italienii Mind Against vor mixa la scenă a doua, iar unul dintre cei mai titrați români, Petre Inspirescu este headliner-ul scenei 3. La cea de-a patra scenă, Rhadoo, colegul de echipă [a:rpia:r] al lui Inspirescu, va fi în centrul atenției.

Ziua de sâmbătă se anunță a fi punctul culminant, cu artiști precum Richie Hawtin, DJ Sneak, Tripmastaz, Cap, Dubtil și SIT. Peste 10000 de oameni sunt așteptați pe plajă Aza Beach din Năvodari, iar organizatorii promit o experiență unică la fiecare scenă deschisă. Pentru că muzică nu se oprește deloc, ziua de duminică pune accentul pe ro-minimal și techno, iar Tulbure, Amorf, Kozo, Premiesku, Carlo Lio, Morgan, Cosmin TRG și Dubfire vor mixa pentru miile de turiști prezenți în stațiune pentru festivalul SUNWAVES.

Litoralul Marii Negre a devenit hoț-spot-ul Europei pentru amatorii de muzică electronică, iar organizatorii pun accentul pe calitatea serviciilor, libertatea artiștilor de a avea seturi îndelungate și un spațiu de distracție conform celor mai înalte norme europene. Echipa SUNWAVES ne-a declarat faptul că introducerea paharelor și paielor biodegradabile a fost o prioritate, iar îngrijirea plajei este de asemenea foarte importantă.

Festivalul va continuă până în ziua de marți artiștii români Gescu, Mihigh, Sepp, Arapu, Cally, Cezar, Suciu, Sublee și Priku.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acum sau in general?de ce ma intrebi?
0
0
esti drogat?
0
1
Cap,Map,sep,Tep,si microb house minimalist fara suflet alaturi de priku miku pitiku gicu ,noroc cu Zabiela,in rest la cortu cu mortu viu,cichi taca piu piu piu,unde i lemnul pe pupitru,pastilat si Nea Dumitru,Nea Dumitru de la 3, De la bloc vin printre ei chiar si la 73,val vartej cu fiimea 3,am lasat si locatarii,vin la after cu bobarii si o sa prind de la oras la cortul cu romanshi vreuna mica de i pica fisa si uite asa ajung si in MISA
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108