REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un "şmecher" cu jeep s-a "răzbunat" pe un autobuz RATC, după ce s-a şicanat în trafic cu şoferul

Un "şmecher" cu jeep s-a "răzbunat" pe un autobuz RATC, după ce s-a şicanat în trafic cu şoferul

Replica API 2 martie 2012 | 00:00 163

Şoferul unui Audi Q7 cu numere de Bucureşti a avariat un autobuz RATC de pe linia 5, după o şicanare în trafic. Potrivit primelor informaţii, incidentul s-a petrecut în zona străzii Pandurului din cartierul Km 5. "La un moment dat, şoferul maşinii de teren a oprit în faţa autobuzului, a coborât şi a spart mai multe geamuri. Deocamdată poliţiştii se află la faţa locului pentru cercetări", ne-a declarat Aurelian Ispir, şeful Secţiei 5 Poliţie, pe raza căreia s-a întâmplat incidentul. De precizat că oamenii legii l-au identificat pe şoferul argesiv în persoana lui Ionuţ Mustaţă, din Constanţa, însă nu l-au găsit la domiciliu. "Momentan este plecat de acasă, dar va reveni şi îl vom lua la audieri. Nu are unde să fugă", mai spun poliţiştii.

Iată ce zice IPJ despre incident:

Poliţiştii Secţiei 5 caută trei bărbaţi care în această dimineaţă au provocat distrugeri unui autobuz. La data de 2 martie a.c., în jurul orei 07.24, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că unui autobuz al Regiei Autonome de Transport Public Constanţa ce se deplasa pe Strada Pandurului dinspre Şoseaua Mangaliei, i-au fost produse distrugeri.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat, conducătorul autobuzului, care a precizat că în timp ce se deplasa, pe strada Pandurului la intersecţie cu strada Liliacului, pe fondul neacordării de prioritate, ocupanţii unui autoturism de teren, au provocat distrugeri la autovehicul, rupând cele două ştergătoare, grila din plastic faţă şi oglinda retrovizoare exterioară de pe partea stângă. Valoarea prejudiciului urmează să fie comunicată de deţinătorul legal al autovehiculului de transport public. În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit deţinătorul autoturismului, în persoana unui tânăr de 26 de ani, din Constanţa. Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a participanţilor la eveniment pentru a fi aduşi la audieri şi stabilirea împrejurărilor concrete în care s-a produs evenimentul, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun. Un alt eveniment în care a fost implicat un autovehicul de transport public a avut loc în ziua de 01.03.2012, ora 21.05, când poliţiştii Secţiei 1 Constanţa au fost sesizaţi de către dispeceratul R.A.T.C. cu privire la faptul că persoane necunoscute, au provocat distrugeri la un geam lateral al autobuzului care parcurgea traseul liniei 43 pe bulevardul Tomis, în zona intersecţiei cu strada Farului, sensul de mers dinspre Capitol spre Dacia. Echipa de cercetare la faţa locului s-a deplasat la capătul de linie situat în zona "Cireşica" unde era parcat autobuzul şi au constatat faptul că un ochi de geam cu dimensiunile 60x60 cm, situat pe partea dreaptă lângă ceea de-a treia uşă de acces (ultima), prezintă la partea inferioară un orificiu de formă neregulată cu diametru de aproximativ 2,5 cm., restul suprafeţei geamului fiind crăpată. Poliţiştii înteprind activităţi de cercetare pentru a stabili cu exactitate modul de provocare a pagubei pricinuite autobuzului aparţinând unităţii de transport. Prejudiciul cauzat este în valoare de aproximativ 300 lei. Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108