REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un șofer BEAT a încercat să-și recupereze cu FORȚA mașina ridicată de angajații primăriei. VIDEO!

Un șofer BEAT a încercat să-și recupereze cu FORȚA mașina ridicată de angajații primăriei. VIDEO!

Replica API 6 decembrie 2019 | 00:03 409

Parcase neregulamentar!

Parcase neregulamentar!

Circ sub aburii lui Bachus, pentru recuperarea autoturismului! Supărat că mașina pe care o parcase neregulamentar pe strada I.Ghe. Duca i-a fost ridicată, un bărbat în vârstă de 43 de ani a făcut circ la parcul auto de pe strada Caraiman, nr.1.

Bărbatul a pândit momentul când poarta a fost deschisă pentru ca mașinile angajaților și cea de ridicări să poată ieși din unitate și a intrat în parcare pentru a-și recupera mașina. După un schimb dur de replici cu angajații, omul s-a dus glonț către mașina lui și s-a suit la volan cu gândul să o recupereze. Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în curte iar pe imagini se vede cum șoferul ajunge în dreptul porții și vrea să forțeze ieșirea.

La poartă a dat de un angajat care încearcă să blocheze ieșirea cu autoturismul personal. Bărbatul a reușit totuși să treacă de prima poartă și a demarat în trombă spre cea de-a doua care e deja închisă. Furios că nu poate ieși, bărbatul s-a dat jos din autoturism și a început să tragă de poartă. Angajații au opus rezistență, moment în care omul s-a urcat din nou la volan și a încearcat să dea cu mașina peste cei care păzeau poarta.

Polițiștii au intervenit!

A avut loc un nou schimb dur de replici, moment în care angajații parcului au apăsat butonul de panică iar la fața locului au sosit două mașini de la firma de pază și polițiștii locali. În cele din urmă bărbatul a fost convins să mute mașina din nou în parcul auto, moment în care a sunat la 112, reclamând că este ținut înăuntru, fără voia lui. La fața locului, au sosit și polițiștii de la Secția 5 din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, dar și un echipaj de la Serviciul Rutier. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcool test care a arătat faptul că se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul respirat. El este cercetat acum de polițiști pentru infracțiunile de violare a sediului profesional și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe. În plus, a fost sancționat și pentru apelarea nejustificată a numărului de urgență 112.

Video:

Mașinile recuperate, contracost

Reamintim că autovehiculele care staționează sau sunt oprite neregulamentar sunt ridicate, transportate, depozitate și eliberate de reprezentanții SC Confort Urban SRL.

Mașinile vor fi depozitate în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr. 1 și se vor afla în paza operatorului, până la momentul eliberării. Paza acestui dispozitiv se realizează atât cu agenți cât și prin intermediul camerelor de supraveghere video.

Conducătorii auto își pot recupera mașinile doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local: tarif ridicare mașini: 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi: 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plaje si parcari inchiriate pe 30 ani fara sa faceti nimic, pusculita voastra
2
0
legea se aplica selectiv ! si aveti la locuri de parcareeee
2
0
Art. 203 din oug195-2002
1
0
Multa muie pt confort urban.de unde pola.mea are atatia bani ala care a fost director la confort urban.sa vedeti ce casa arevin faleza nord si ce masini.dna l A chemat si i.a dat drumum.
1
0
Daca parchezi ca un bou pe domeniul public, autoritatea locala evacueaza masina si o depoziteaza intr o parcare, contra cost si amenda. Nu este confiscare! Mai citeste legislatie si nu ti mai da cu parerea ca in retardat. Va kkti pe voi ca vreti civilizatie dar cand e vorba sa va comportati ca afara o ardeti cu justificari gen jos psd. Lasa ca va luati m... de la pnl.
4
5
comentariul facut de ,,haiduc "" cred ca este corect din punc de vedere constitutional ? trebuie sa existe unordin judecatoresc pt ,,confiscare bun propietate personal dar e de munca sa citim legislatie s-au poate o casa de avocatura probonus ne ajuta astept oferte -tot ce secastiga din proces cu statul e castigul casei de avocatura-plangerea o fac eu o zi splendita cititorilor replica si reporterilor
3
1
Politia Locala Fagadau , zilnic , pazesc afacerea machidonilor CAMBELA care construiesc ilegal un bloc de 8 etaje , bloc inghesuit in curtea Liceului S.N.C. de pe Sos. Mangaliei nr 60 ! La ABATOR se vand tigari si sunt cersetori , dar Politia Locala pazesc si ridica masinile care opresc la blocul sus amintit ! De abia asteptam sa se dea in folosinta si cei ce vor cumpara apartamentele or sa parcheze la greu in fata ! O sa va sunam non stop si o sa va trimitem foto pe WhatssApp , sa vedem daca mai luati masuri ! Evident , nu va mai fi o masina de la LOCALA prin zona !
8
1
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
3
2
Fagabou, fa bai distrusule parcari.
8
0
stergete de kk lu fagadau pe la gura. Ai sters bine? Bezi ca se vede si putin sloboz de la mazare pe fruntea ta.
3
2
Hingherii de masini fac parte din sistemul mafiot care ne-a subjugat. Politia e cu ei danseaza hora unirii. Singura greseala a soferului a fost ca bause. In rest omul avea dreptate. O sa se formeze potere si o sa se rascoale populatia la un moment dat, ca la 1907!!
9
1
Nimeni nu se poate interpune intre un rupt in cur si dorinta acestuia de a scapa de o amenda.
3
2
De ce nu ne unim oameni buni? Intram in parcul auto 100 de oameni sa vedem ce se intampla ?
10
3
Muie mazarel! Peste 5 luni vei fi istorie de Rahova.
14
1
E masina lui are tot dreptul sa o ia
12
7
incet incet o sa ajunga si constanta un fel de ingerii galbeni din timisoara,nu zic ca ala a parcat corect dar 600 de lei numai din ridicat o singura masina pai ar trebui sa schimb jobu
14
2
Stelian ion primar
10
8
trebuia pus la pamant si batut. La fel si voi, jeguri care va lasati cotetul pe unde apucati
15
6
O sa il pisam in dos pe fatalau. Peste putin timp.
16
2
Toti retardatii de mai jos, votanti de dreapta, asazisi sustinatori ai statului de drept, sa ia la cunostinta ca ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar pe domeniul public nu este inventie romaneasca si se practica in toate tarile europene. Daca intri cu forta intr o incinta esti arestat pe loc!!! Intr o parcare, fie ea privata, deschisa circulatiei publice, adica te urci in masina personala si pleci, se aplica Regulamentul de circulatie! Asa ca nu mai faceti pe smecherii! Frustratilor! La puscarie! Ca tot sustineti voi sa mearga toti la puscarie. Doar nu credeti ca pt voi nu se pune
17
12
Pentru a fi sigur ca niciodata nu va ajunge la hingherii auto ,nu voi dona sange in veci.De organe nici nu poate fi vorba!
12
6
Ce sclavi aia de lucreaza acolo, auzi ala isi punea masina PERSONALA la bataie . Si daca il lasai sa plece ce se intampla handicapatule ? Ajungea departe ? Stiai ca ai camere sclavule. Si pol rutiera o suge ca ala nu e drum public pe care a condus si nici dreptu sa-i puna fiola nu avea , doar daca era in masina pe drum public. Of of legea asta va baga in cacat
11
10
M. E Fagadau
15
2
hai ca mai e putin si vin alegerile
18
2
Sa mergem toti peste ei acolo pe Caraimani sa-i rupem. Acolo numai javre care iti I-au o gramada de bani pt nimil. caracatite nu puneti ca nu fac bani.
10
19
Bai fagaboule de la 15.09 : du-te-n mm de idiot usr-ist. 'rar ma-ta a dracu de javra.
5
30
Ridicarea autoturismelor particulare de pe domeniul public al municipiului este un abuz grosola si poate fi incadrata la furt.
18
13
VREAU SA PLATESC NUMERAR NU SMS !!! POATE NU AM TELEFON, CREDIT, SAU BATERIE !!! DC TREBUIE SA AM TOATE ASTEA CA SA POT PARCA CONTRACOST ?????????????????????????????????????????????????????????? O SA TE DUCI DUPA DRAGNEA SI MAZARE PAHARNICULE CARE ESTI
43
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108