REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
10.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Un șofer de pe ambulanță a fost bătut într-o benzinărie din Constanța

Un șofer de pe ambulanță a fost bătut într-o benzinărie din Constanța

Victor ROTARU 15 februarie 2023 | 00:00 4537

Celebrul Sibișanu, patron al firmei SC Sib Metal SRL Medgidia, care a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, a călcat iar pe bec, agresând fizic un șofer de ambulanță. Sibișanu i-a aplicat un pumn în plină figură șoferului de ambulanță, întrucât cel din urmă a tras ambulanța mult prea aproape de autoutilitara lui, limitându-i accesul și atingându-l pe acesta.

Un sofer de pe ambulanta a fost batut intr-o benzinarie din ConstantaFoto cu rol informativ

Totul a început atunci când șoferul de ambulanță se afla în stația Peco Petrom, situată pe Bulevardul I.C. Brătianu din Constanța, cu scopul de a alimenta ambulanța cu carburant. Când se afla în dreptul pompelor, acesta a avut o discuție contradictorie cu Sibinașu, discuție generată de modalitatea în care staționau cele două autovehicule.

Șoferul a parcat ambulanța în dreptul unei pompe de alimentare, astfel că accesul în interiorul autoutilitarei staționate paralel cu aceasta i-a fost limitat lui Sibinașu. Între cei doi conducători auto a avut loc un schimb de replici, în urma căruia șoferul de ambulanță s-a apropiat foarte mult de Sibinașu, atingându-l cu burta în zona abdominală. Șoferul de pe ambulanță și-a mișcat capul înainte, moment în care Sibinașu i-a tras un pumn în zona feței.

Un sofer de pe ambulanta a fost batut intr-o benzinarie din ConstantaMinută judecătorească

Audiat în calitate de suspect, Sibinașu a recunoscut comiterea faptei, declarând că înainte să îl lovească pe şoferul ambulanţei acesta generase conflictul şi îl provocase verbal şi fizic, împingându-l cu burta, a simulat că îl va lovi cu capul şi l-a scuipat în faţă. În urma acestor acţiuni, a declarat inculpatul, s-a speriat, ţinând cont că şoferul ambulanţei era cu mult mai solid și înalt decât el, iar dintr-un gest reflex și din dorința de a se apăra l-a lovit cu pumnul în față.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea inculpatului Sibinașu Cristian, la pedeapsa de un an de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau orice acte de violenţă săvârşite împotriva unui medic, asistent medical, şofer de ambulanţă, ambulanţier, sau oricărui alt fel de personal din sistemul sanitar, aflate în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiuni. Decizia nu este definitivă.

Şi-a terorizat fosta iubită!

Cristian Sibişanu, patron al firmei SC Sib Metal SRL Medgidia, a fost implicat de-a lungul timpului în multe scandaluri, în general pe fondul consumului de băuturi alcoolice. În 2014, Sibişanu şi-a bătut şi hărţuită fosta iubită pentru a o constrânge să rămână cu el. A ameninţat-o zi de zi că-i distruge familia, că o urmăreşte pe stradă atât pe ea cât şi pe prietenii/cunoştinţele ei sau că-i scoate fiica la produs în Spania. Ultima oară a bătut-o atât de tare, încât femeia a ajuns la spital, în stare de inconştienţă.

În 2006, acesta a distrus un bar dintr-o localitate, a înjurat barmanul şi asta pentru că nu a avut chef să achite nota de plată. A ieşit din local şi s-a urcat băut la volan, intrând în coliziune cu un alt autoturism. A ajuns la Poliţie, unde a continuat seria de înjurături şi ameninţări.

În anul 2007, acesta a ajuns în faţa procurorilor întrucât, alături de alţi indivizi, a obţinut credite bancare de aproximativ zece miliarde de lei vechi folosind documente false.

Un alt scandal în care a fost implicat s-a petrecut în 2013, când poliţistul Ionel Buzoianu a intervenit pentru a calma spiritele, însă a devenit brusc ţinta scandalagiilor. A făcut parte şi din reţeaua de escroci ce obţinea credite false.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu nimic mai bun si celalalt sofer care a avut exact acelasi comportament
1
2
Il cheama SIBISANU nu SIBINASU
3
0
Cat de p***t sa fi sa dai intr unul intr un loc in care sti ca sunt camere de filmat. Si de mine s-a luat un interlop din Mangalia ca nu ies mai repede din statie ( nu il ducea capul ca trebuie sa acord prioritate) și l am pocnit abia dupa aia cand m a blocat cu masina. A venit sa dea cu pumnul prin geam , m a scuipat inainte si ce sa vezi ,,fara sa vreau” am deschis usa la Logan si i am dat una cu coltul ala ascutit in muian de nu i-a mai trebuit bataie.
4
2
Bravo ne bucuram cand citim si vedem ca incepe sa se mai miste si legea in tara asta umpluta pana la refuz de astfel de specimene. E un inceput. Poate scapam o data de acesti interlopi. Totusi un an e cam putin putea sa i a si mai mult.
14
1
Prietenas, tu nu ai idee cine e ala de pe ambulanta de aceea faci si parnaie cand puteai foarte bine sa scapi. Eu te as sfatui sa o tai si de pe strada Paci ca pe frigul asta sa nu te ajute ala cu un foc la centrala:))))
11
0
dupa atatea infractiuni, parnaia e bine venita , dar blanda ! scapa si face alte nenorociri!la munca grea nu la odihna !
12
1
Bravo saferului de pe ambulanta ca sa abtinut si nu i a plesnit si el una. Baiat destept l a dat in judecata pe fraier a castigat procesul , ala face ca un p***t parnaie ptr un pumn si mai si plateste daune:))) . Asta credea ca cel de pe ambulanta e prietena lui:))) Totusi putea sa il loveasca si ambulantierul doar era cu ambulanta acolo il impacheta si il ducea la spital plus ca ii mai ieseau si basinile din cap patronasului de fier vechi:))
15
3
Bine i a facut asa sa faci si tu ca e loc la parnaie daca crezi ca se rezolva cu bataia totul. A dat un pumn face un an de parnaie si 20000 de lei pleaca din buzunarele recidivistului. Daca doua si cu tiru daca opresti la o pompa tot ai loc sa bagi si a doua masina. Pe semne ca smardoiasul de Medgidia avea muschi prea umflati pe el si nu incapea in masina cum plm sa nu incapa doua masini la doua pompe una langa alta voi va auziti ce spuneti? Duceti va la Petromul de la parcul copiilor ca acolo e tot timpul ful si tot timpul vad cate o ambulanta ca alimenteaza acolo cum de au loc?
11
0
poate se ducea sa o salveze pe ma ta de la vreun infarct sau avc si un cocalar ca tine care merge cu 20 de km pe ora pe banda a doua cu manelele la maxim nu se da la o parte. Daca te deranjeaza asa de tare muta te mai spre cotu vai ca sunt case la vanzare
10
0
bine i-a facut, prostu a fost provocat de un alt p***t care se credea tare mardoias si marimea nu conteaza. uite ca dai de unul mai mic sau mai batran ca tine care iti fu..e una in bot si-ti stige lumina. cand a oprit la pompa idiotul cu salvarea n-a vazut ca celalat nu are loc sa deschida usa???, si tot el cu gura mare vazandu-l pala mai mic de statura sa infoiat la el si s-a apropiat mai mult decat decenta i-o permitea, suflandu-i in gura mirosul cariilor lui, atunci omul cu instinctul lui animalic l-a ars. bine i-a facut
5
13
Bine i.a facut!!ba bouarilor de pe ambulante,de ce p mamii vostra ffuteti alarmele in mangalia intre sens si gar la 2,5 dimineata,toata ziua???pprostilor,voi si ddobitocii mecanici de locomotive,plus gaborii care se cred in texes.fara alarme nu puteti merge la masa sau la amante???
3
18
Acest Beldis locuiește cu ma sa la 50 ani
9
2
Si a miscat capul soferul de pe ambulanta si s a speriat maimuta? Chiar il cunosc pe cel de pe ambulanta e de doua ori cat agariciu asta, daca se punea la mintea lui doar din acel scuipat care spune ca la primit cadea din picioare:))) Maimute cu apucaturi de interlopi. Nu mai vine sa il ameninte acum pe sofer prin CT ? Oricum sunt sigur ca il asteapta la cotitura si ambulantierul ca nici ala nu uita:)))
18
3
Ariciule, eu ti as da 50 de ani de carcera grea.... Ești și urat cu spume
15
3
La cate fapte are asta trebuia să vadă libertatea printre gratii
20
2
Ariciule, o sa ieși rupt în c..r
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389