REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un şofer din Măcin a dat traficul peste cap pe bulevardul Aurel Vlaicu

Un şofer din Măcin a dat traficul peste cap pe bulevardul Aurel Vlaicu

Replica API 20 iunie 2018 | 00:00 548

Cu “mămăliga” în geam

Cu “mămăliga” în geam

Un accident rutier a avut loc pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Peny Market, marţi seara. Traficul a fost dat peste cap câteva zeci de minute (s-a circulat alternativ, pe 3 benzi) după ce două autoturisme au intrat în coliziune, pe fondul neacordării priorităţii. Ambulanţa a preluat 3 răniţi.

Potrivit oamenilor legii, un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Măcin, a condus un autoturism în parcarea Penny Market, iar în momentul în care a pătruns pe bulevardul Aurel Vlaicu, în timpul efectuării virajului la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani, din Constanţa. De precizat că primul autoturism, un Ford cu numere de Tulcea, aparţine unui şofer începător.

În privinţa celui de-al doilea şofer, oamenii legii au precizat că se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu dinspre bulevardul Tomis către strada Dispensarului. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat de 33 de ani, din Constanţa, pasager în al doilea autoturism implicat, precum şi a două pasagere, de 26, respectiv 51 de ani din primul auto.

R.C.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa spunem ca soferul din masina de Tulcea nu a acordat prioritate. Dar cand celalalt sofer goneste cu mult peste 100 la ora, cati metri se deplaseaza in cateva secunde? In plus nu pomeneste nimeni ca desi se circula cu 70 km la ora, avea si o trecere de pietoni si era obligat sa reduca la 30 km la ora???
3
0
Soferul de TL nu a acordat prioritate , soferul cu audi intra de pe tomis pe aurel vlaicu in 60-70 m sigur nu avea 120 , iar ala nu e impact de 120 sigur , cea mai mare gafa sa nu acorzi prioritate , nu conteaza viteza nici x nici y , din start Talibanii nu stiu regulile de circulatie !!!
6
0
Astia cu numar de TL sunt praf la condus. Va spun sigur. Zici ca au luat toti carnetul cu spaga
9
1
Priviti in jurul vostru , sunt mai multe masini de TL decat de Constanta in oras! Fug din Tulcea fomistii si vin la Spiru In Constanta!
9
0
Tulceanul nu i-a acordat prioritate !? Dar de ce nu spuneti ca si cel cu Audi venea ghiulea cu 120 la ora ?
4
3
Dzeu sa ne fereasca pe toti de asemenea situatii ! Imi puteti spune, stimate reporter care este starea gravidei din masina de Tulcea. Noi, cei din Tomis Nord, i-am acordat primul ajutor pana la venirea Smurd. Multumesc
6
2
Scene , nici Constanteni nu sunt mai dihai . Poate ca nu circuli cu auto sa ii vezi cat de bolanzi sunt in trafic . Nu mai spun despre cei care au masini puternice , circula de parca sunt numai iei pe asfalt . Majoritatea soferilor sunt necivilizati .
10
0
Iarasi ciobani retardati la volan?
10
0
Tulcenii sunt cei mai dobitoci! Pana acum se imbracau frumos, umpleau masina de lipoveni sau machidoni si veneau la Carrefour, la oras, la Costanta! Acum, vad, au schimbat locatia, merg la Penny! Incet si pe banda a doua, ca asa circula si prin satul lor natal, Tulcea. Inainte, cine facea scoala de soferi era avertizat:Atentie la copii, tractoristi si soferul de Tulcea!. Idioti consacrati...
15
5
Tulceni idioti
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108