REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un şofer fără permis a lovit un mopedist şi a fugit de la faţa locului. S-a întors şi a dus victima la el acasă!

Un şofer fără permis a lovit un mopedist şi a fugit de la faţa locului. S-a întors şi a dus victima la el acasă!

Replica API 27 august 2015 | 00:00 184

Caz incredibil:

Caz incredibil:

Întâmplare incredibilă pe drumurile din Constanţa! Un tânăr de 19 ani, care nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, a accidentat un mopedist şi a fugit de la faţa locului. Ulterior s-a întors, a luat victima şi a dus-o la el acasă. A fost găsit de poliţişti şi acum este cercetat penal.

Totul s-a petrecut în dimineaţa de miercuri, 26 august, în jurul orei 9.00, când Ionuţ Ivana, de 19 ani, a ieşit cu autoturismul său, un BMW cu numere de Bulgaria, pe DN2A, din parcarea popasului Nazarcea. Acesta nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu un moped, condus de Florin Moldovan, de 26 de ani, din Urluia. În urma accidentului, Ivana şi-a văzut de drum ca şi când nimic nu s-a întâmplat.

Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă şi se poate observa foarte clar cum s-a petrecut nefericitul eveniment. Tot aici se vede cum, probabil urmărit de remuşcări, şoferul BMW-ului s-a întors şi a luat victima în maşină. Apoi s-a îndreptat către domiciliul său. Martorii au alerat autorităţile şi poliţiştii rutieri au plecat în căutarea făptaşului. La scurt timp au ajuns la domiciliul lui Ivana, acolo unde se afla şi victima, respectiv Florian Moldovan, care avea un traumatism cranio-facial.

Aceasta a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind în afara oricărui pericol. Autorul accidentului a fost audiat şi este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului. De asemenea, menţionăm că mopedistul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0,17 mg/l alcool în aerul expirat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108