REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un şofer mort de beat a intrat în două maşini parcate după care a vrut să fugă!

Un şofer mort de beat a intrat în două maşini parcate după care a vrut să fugă!

Replica API 15 septembrie 2015 | 00:00 113

Pe şoseaua Mangaliei

Pe şoseaua Mangaliei

Chiar dacă ziua de marţi, 15 septembrie, era abia la început, un bărbat a consumat băuturi alcoolice până abia se mai putea ţine pe picioare. În plus, acesta a ales să se urce la volan iar până la a provoca un accident rutier nu a fost decât un pas.

Astfel, în jurul orei 10.40, individul a condus un autoturism marca Renault Clio, pe strada Profesor Gheorghe Munteanu. Ajungând la intersecţie cu Şoseaua Mangaliei, a efectuat un viraj la stânga, moment în care a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism Mitsubishi Outlander, care era staţionat pe şoseaua Mangaliei. În urma impactului, cea de-a doua maşină a fost proiectată în cea de-a treia, marca Dacia, care se afla în faţa sa. În urma producerii accidentului, şoferul vinovat a vrut să fugă de la faţa locului.

“Am simţit o bubuitură puternică. Intrase în mine acest Renault. Eram în maşină, staţionam. Am doar câteva zgârieturi, dar maşina îmi este avariată. M-am dat jos şi am vrut să decuplez bornele repede la Renault, să nu dăm în altceva. Atunci, şoferul se chinuia să pornească, să fugă. Nu a putut şi s-a dat jos din maşină. Când l-am văzut că abia se putea ţine pe picioare, mi-am dat seama că e beat”, a declarat, pentru “Replica”, şoferul din Mitsubishi Outlander.

La faţa locului au ajuns poliţiştii rutieri care au declanşat o anchetă. În urma testării cu aparatul Drager a rezultat că individul vinovat consumase băuturi alcoolice, rezultat, 1, 61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital cu răni uşoare, alegându-se şi cu dosar penal. Oamenii aflaţi la faţa locului s-au declarat şocaţi: “Cum este posibil să fii în halul ăsta de beat şi să conduci? Poate era un copil pe marginea trotuarului sau o altă persoană…”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108