REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un student arab a făcut-o lată! S-a speriat şi a „buşit” maşina Poliţiei!

Un student arab a făcut-o lată! S-a speriat şi a „buşit” maşina Poliţiei!

Replica API 25 octombrie 2017 | 00:00 286

Când să fie tras pe dreapta…

Când să fie tras pe dreapta…

Există șoferi care susțin că li se înmoaie picioarele pe pedale atunci când văd un echipaj de Poliție, chiar dacă sunt în regulă din punct de vedere legal. Se pare că din această categorie face parte și un tânăr arab, student în Constanța, care a apăsat accelerația și a intrat direct în autospeciala oamenilor legii, după care ar fi încercat să fugă pe câmp. Cel care a ajuns la spital a fost chiar el. Polițiștii au întocmit dosar penal.

Un conducător auto în vârstă de 21 de ani, student la Universitatea Ovidius, la data de 24 octombrie a.c., a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Tomis către Lăpușneanu. În zona magazinului Penny se afla o autospecială de Poliție, care staționa pe marginea părții carosabile, iar echipajul i-a făcut semn să tragă pe dreapta.

Șoferul nu a oprit la semnalul regulamentar al oamenilor legii, trăgând de volan și intrând în coliziune cu autospeciala, după care ar fi încercat să fugă, fiind prins la scurt timp. Șoferul în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest și ulterior a fost condus la spital în vederea prelevării de probe biologice, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămate corporală din culpă. Potrivit informațiilor noastre, se pare că tânărul s-a speriat, acesta fiind motivul din pricina căruia a produs accidentul rutier. Polițiștii constănțeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor ce se impun.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
normal ca ti se inmoaie picioarele pe saracia asta deabia ajung banii de paine de la un salariu l a altul si apar bugetarii de la miltie care dau amenzi de milioane. de garoi si interlopi nu se leaga ca aia le dau... diverse
2
0
MOARTE ARABILOR MOARTE ISLAM!
1
2
La primavara vine iar pe mare cand se linisteste marea turci pescari braconieri sau lasat de pescuit si cara inigranti la noi in tara si fac bani cu pescuitu nu se mai ocupa cara aia cu bombe si cutite la noi in ro
1
0
Sa vad daca o sa iti mai arda de politically correctness cand vor fi baietii astia orientali destul de multi ca sa faca si pe la noi ce fac prin vest. Deocamdata inca nu-s destul de multi sa-si faca ghetouri si sa umble in gasti, da' stai sa vina refugiatii. O sa va iasa pe nas socialismul si multiculturalismul promovat de dobitocii stangisti din Europa. O sa se stearga arabetii la cur cu eurosocialismul, valorile europene si liberalismul, cum fac si in tarile din vest care i-au primit.
1
0
OK,vad comentarii care arata ca romanii sunt niste fiinte divine,nu au nici hoti,talhari,infractori de nici in fel,sunt toti rupti din soare si doar niste rauvoitori spun ca avem clanuri interlope si alte jeguri. Credinciosi crestini,romanii sunt lumina lumii,doar ca niste umbre venite din alte zone cam deranjeaza spatial acesta pur . Comentatorii de mai jos,niste sfinti si destepti ai universului pot fi indignati,este?
1
2
era la un exercitiu fara bombe
1
1
La el acasa, politistii il impuscau si gata. In marile centre universitare din tara, jegosii astia fac numai tampenii pt ca sunt straini. Au tupeu pt ca romancele sunt proaste si fomiste, merg cu ei pt cativa dolari si sunt tratate mai rau decat camilile. Arabitoii astia si alte maimute venite direct din trib trebuie sa respecte legile. Daca nu, sa-i zburde din tara.
7
1
Te sperii cand stii ca ai ceva pe...constiinta.Tinand cont si de unde provine,cine stie...
5
1
Studentul asta "arab" are si un nume? Sau vreti sa va credem pe cuvant ca nu era jidan din Israel ?
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108