REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un taximetru nu a acordat prioritate în sensul giratoriu: A IEȘIT PRĂPĂD!

Un taximetru nu a acordat prioritate în sensul giratoriu: A IEȘIT PRĂPĂD!

Replica API 23 august 2019 | 01:22 492

Un accident rutier a avut loc joi seara, 22 august, a.c., în municipiul Constanța, în zona Tomis 3. Din primele informații, un taxi nu a acordat prioritate unui autoturism în sensul giratoriu, intrând în coliziune cu acesta, iar în urma impactului, autoturismul respectiv ajungând pe trotuar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intai ma sugi pe mine si dupa aia. Stii de ce ?. Ca nu esti coerent. Intai ai zis ca dai foc la toti iar dupa aia ca numai la tigani , curve si hoti. Eu sunt un taximetrist corect si am aceleasi idei DAR sunt coerent. Tu ne faci de cacat pe cei din fratie si ne pui sub lumina neagra asa ca iti dam foc tie in primul rand. Din cauza asta a pierdut Legiunea si Romania odata cu ea , ca s-au primit in Garda din astia ca tine.
1
2
urasca taximetristii , ma jur ca le dau foc la toti curand ! infintiez o fratie pe care vrem sa eliminam tot ce sunt tigani , curve si hoti. Ii prindem si le dam foc cu benzina!! 0723477109 asta e numarul meu , daca doriti sa va alaturati sa imi ziceti .
1
0
lumea a evoluat .taxiurile trebuiesc desfintate ..am ramas in urma de tot
1
1
Invata dracului sa scrii bai handicapatule si pe urma poti veni sa-ti spui parerea!
0
2
Ce amuzant este ca multi spun despre taximetristi ca sunt cei mai periculosi. Cei mai periculosi din toata lumea? Cei mai periculosi din Constanta? Ce treaba are neacordarea de prioritate cu meseria pe care o practica un taximetru? Defapt, stai, asa este. Cand mergi la legislatia pentru obtinerea permisului de conducere, se specifica foarte clar in primele lectii ca trebuie sa te feresti de taximetristi. Aia cu galben. Orice ar fi, intrii pe bordura, pui avaria, suni la politie si astepti pentru ca sunt periculosi, pot sa te claxoneze sau sa nu acorde prioritate, pe cand ceilalti soferi, NU!
2
0
Citizen, cand esti dobitoc nu stii ca UBER nu are acte si de aia face pe mieluselul. apropos vezi ca au mai iesit niste firme fara acte yangoo black cab etc dute sugele si la aia organu ca esti batut in cap rau de tot. Eu sunt ginecolog uber nu am acte dar ma comport frumos aduo pe mata sa o fac bine.
2
3
eu nu mai merg cu taxiul, m-am convins
4
0
Taximetristii din Constanta sunt un real pericol pentru ceilalti participanti la trafic dar si pentru pietoni.
7
2
De aia li se si spune kakati de taximetristi,sint drojdia tarii,lenesii care nu vor sa muinceasca,recidivisti,etc.Semianalfabeti,hotomani si murdari.
5
1
Taximetristii sunt niste obraznici, impertinenti.
10
1
nea Joker, cum selectezi libidinosul cu lighean pe post de taxi cand faci comanda la telefon sau pe aplicatie ? Nu ar trbui selectati de libidinosii din firmele de taxi ? Afeceri romanesti traditionale: investitii minime profit MAXIM! UBER va regla toate problemele!
8
3
Romanul prost pana nu-i baga pe toti in aceeasi oala din cauza unui dobitoc nu se simte bine, padure fara uscaturi nu exista bai baieti, sunt si taximetristi de treaba cu masini curate de lingi pe jos, dar voi habar n-aveti sa-i selectati, eu cand vad un libidinos il ocolesc, foarte simplu.
8
2
Niste imputiti la propriu si figurat,ce nu respecta nici o regula
8
0
Dar de putoii de pe masinile de livrat pizza si haleala la catering ce zici? Dar de atoatestiutorii de "directori: de pe masinile curierilor rapizi ce zici?
14
3
Cei mai prosti soferi, aroganti si lipsiti de bun simt
32
2
Taximetristii sunt cei mai periculosi
32
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108