REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Un ucrainean a încercat să intre ILEGAL în Constanţa cu o ARMĂ şi MUNIŢIE!

Un ucrainean a încercat să intre ILEGAL în Constanţa cu o ARMĂ şi MUNIŢIE!

Replica API 16 decembrie 2017 | 00:00 247

Un ucrainean a încercat să intre în țară, pe la Ostrov, ţară o armă cu aer comprimat si două cutii cu muniție pentru armă, fără documente legale.

Totul s-a petrecut în data de 15.12.2017, în jurul orei 3.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, când s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul ucrainean B.N., în vârstă de 38 de ani, aflat la volanul microbuzului marca Opel, model Vivaro, înmatriculat în Ucraina.

Astfel, lucrătorii de poliție au descoperit printre bagajele acestuia, într-o pungă neagră, o armă cu aer comprimat, fără pat și două cutii cu muniție pentru armă, fără a avea autorizație pentru procurare, deținere, port și folosire a armelor și munițiilor, declarând că le-a achiziționat din Turcia, de la un magazin de specialitate.

Arma cu aer comprimat precum și cele două cutii cu muniție pentru armă au fost ridicate în vederea expertizării, urmând a fi predate la Seviciul Arme și Muniții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va e frica alde garcea, indiferent din ce structura jalnica faceti parte, ca face lumea face rost de arme si va impusca? Jigodiilor! Moarte voua! Bine ca au cufuritii de asa-zisi interlopi arme cu glont si sabii plus macete... bine ca intra, sub acoperire diplomatica, in tara indivizi burdusiti cu armenent si muniie iar daca vine unul cu o pocnitoare, pe el gramada. Jalnicilor! Sa vada lumea ca aveti activitate!!! Ca sa nu mai vorbim de traficul cu armament, munitie si altele pe care il fac stricturile militarizate si nu nunai... Secaturilor!!!
3
0
Acest Boris Nemtov , a pus in pericol siguranta nationala ! A creat mari probleme guvernarii de trista actualitate Dragnea-Tariceanu -PSD-ALDE !
0
0
Copii se joaca cu asa ceva,nu trebuie permis.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108