REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Unde s-a dus averea lui Dan Bittman! În ce afacere a investit artistul un milion de euro, în plină pandemie

Unde s-a dus averea lui Dan Bittman! În ce afacere a investit artistul un milion de euro, în plină pandemie

Replica API 4 martie 2021 | 21:01 1900

Face ce face și ajunge din nou în atenția presei! Unde s-a dus averea lui Dan Bittman? În ce afacere a investit artistul un milion de euro, în plină pandemie? Cu siguranță nu te-ai fi așteptat la asta.

Dan Bittman se numără fără îndoială printre cei mai apreciați artiști din România. Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că pandemia de coronavirus i-a afectat pe majoritatea cântăreților de la noi din țară, dat fiind faptul că nu au mai avut concerte și evenimente. Ei bine, nu este și cazul fostului partener al Lilianei Ștefan, iar asta nu o spunem doar noi, ci investiția de 750.000 de euro pe care artistul a făcut-o în plină pandemie.

Unde s-a dus averea lui Dan Bittman! În ce afacere a investit artistul un milion de euro, în plină pandemie

Mai exact, fără să stea prea mult pe gânduri, Dan Bittman a investit banii strânși în urma tuturor concertelor, evenimentelor și proiectelor TV în construirea unui parc nautic pe lacul care îi aparține, lângă București. Dacă inițial balta era destinată pescuitului sportiv, acum, aceasta a devenit spațiu de agrement ce include și restaurant și hotel.

”Am vrut să schimb structura lacului. Asta pentru că în zonă toată lumea are pescuit sportiv, piscină. Eu am vrut să merg pe sport. În drum spre mare, cei care doresc se pot opri aici, fac ce le place. E un fel de resort, în care lumea să vină să se simtă bine. Avem și terasă, și locuri de cazare, și teren de fotbal”, a declarat Dan Bittman, potrivit libertatea.ro.

Dan Bittman: ”Facem și un club de karate pe malul lacului”

Mai mult decât atât, solistul trupei Holograf nu are de gând să se oprească aici și vrea să investească pe viitor în înființarea unui club de karate, situat tot pe malul lacului pe care îl administrează.

”Acum îmi lipsesc banii. Banii sunt o mare problemă, nu ajung. Cu concertele stăm bine, dar aici e mai mult decât un concert. Facem și un club de karate pe malul lacului”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Dan Bittman și Liliana Ștefan, la final de drum după 25 de ani de relație

Ei bine, pe plan sentimental lucrurile nu decurg atât de bine cum s-ar fi așteptat. În urmă cu câteva luni, solistul trupei ”Holograf” a confirmat despărțirea de mama copiilor săi, după o relație de mai bine de 25 de ani. În ciuda eforturilor depuse, Dan Bittman s-a declarat vinovat pentru destrămarea relației cu Liliana Ștefan.

”A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a mărturisit solistul trupei ”Holograf”, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prostul a facut bani cu pesedeul.mai cersesti bani ba guristule,amaritule,pensionarule!
2
0
I-auzi scarba, avea un milion de euro de aruncat si cerea ajutor social in pandemie, de-i plangeai de mila!
12
0
deci cu banii de la cintarile pesediste adica banii nostri imbecilul asta investeste 1 milion si se plinge ca nu are bani .Am sa ard discurile cu Holograf in spatele casei.
8
2
II recomand sa se cupleze cu Sosoaca, o admira si se potrivesc perfect.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920