REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Universul ''Star Wars'' va conţine şi o emisiune-concurs, după filme, desene animate şi seriale TV

Universul ''Star Wars'' va conţine şi o emisiune-concurs, după filme, desene animate şi seriale TV

Replica API 5 decembrie 2019 | 00:00 708

Platforma video online Disney+ va difuza începând din 2020 o emisiune-concurs televizată care se inspiră din "Star Wars", o nouă creaţie dezvoltată în acest univers artistic, care conţine deja mai multe filme, seriale TV şi desene animate, informează AFP.

"Star Wars: Jedi Temple Challenge" va fi rezervat doar copiilor, a anunţat site-ul oficial StarWars.com într-un comunicat ce a fost publicat marţi.

Noua emisiune TV va fi prezentată de actorul Ahmed Best, interpretul personajului Jar Jar Binks din episoadele I, II şi III din celebra saga cinematografică.

Probele concursului se vor desfăşura în trei locuri fictive din franciza "Star Wars", reproduse special cu ocazia noului show TV: o planetă acoperită de păduri, la bordul unei nave spaţiale a cavalerilor Jedi şi în interiorul unui templu Jedi.

După ce a cumpărat în 2012 Lucasfilm, proprietarul drepturilor asupra seriei "Star Wars", grupul Disney a continuat să dezvolte această franciză şi să o diversifice.

Lungmetrajul "Star Wars: The Rise of Skywalker", ce va fi lansat pe 20 decembrie, va fi cel de-al cincilea film dezvoltat de grupul Disney în cadrul acestui univers artistic.

Pentru a îmbogăţi oferta de conţinuturi propuse de noua sa platformă video online Disney+, lansată în noiembrie, grupul american de divertisment, cu sediul general în Burbank (California), a mizat pe succesul francizei "Star Wars", producând un serial original, "The Mandalorian", şi noua emisiune-concurs televizată ce a fost anunţată marţi. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108