REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

URMĂRIRI pe STRĂZILE din CONSTANȚA! Un șofer fugar a intrat cu mașina în gard!

URMĂRIRI pe STRĂZILE din CONSTANȚA! Un șofer fugar a intrat cu mașina în gard!

Replica API 14 februarie 2019 | 00:09 279

Un șofer care s-a urcat la volan fără a deține permis de conducere s-a ales cu o experiență care i-a adus un dosar penal.

Mai exact, la data de 13 februarie a.c., în jurul orei 1.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au observat în trafic un autoturism deplasându-se pe strada Soveja, din municipiu, iar în timpul efectuării unui viraj către strada Izvor, acesta a încălcat marcajul dubluu continuu. Astfel, polițiștii constănțeni au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat, fiind urmărit de patrula de poliție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe strada Semănătorului.La un moment dat, conducătorul auto a intrat în coliziune cu un gard din beton al unui imobil, situat pe aceeași stradă.

Acesta, împreună cu ceilalți ocupanți ai vehiculului (3 la număr), au păsăsit locul accidentului, fiind identificați după aproximativ 300 de metri de către polițiști.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului în cauză se afla un bărbat, de 26 de ani, din orașul Murfatlar, județul Constanța și nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În continuare, polițiștii din cadrul Secției 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cercetările continuă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt "un tanar": ar trebui sa se dea o lege sa interzica toti agramatii si analfabetii functionali ca tine sa nu li se mai permita sa scrie in spatiul public pana nu termina 8 clase sau sa aiba minime cunostinte de lb romana si gramatica! Numa' zic!
0
0
A-r trebuii sa sa deie o lege ca ce-i peste 60 de ani sa numai aiva voe sa conduca ca sant inplicati an multe accidente sa fim lasati doar noi tineri sa conducem ca noi tineri santem viitoru tari noi santem cu audi si bemwe eu sant tanar ce pula mea am 26 de ani
1
6
Un prostovan de la murfatlar a venit la oras. Sa manance o "saorma" adevarata. A tras de volan. A calcat dubla. "Atuncea" a trecut caralii, si dai si alearga. Si dai si cu "serena" si au intrat in gard. Cat de ghinionist sa fii sa nu ai permis sa te urci la volan sa tai linia continua si sa te alere garda. Cam atat de ghinionist. Ei obisnuiti ca la ei la murfatlar. Daca se urca in caruta ei cred ca se urca si in masini. Tara lu papaura voda. Tepes, unde esti fratie?
7
0
Este plin Murfatlarul de "soferi" fara permis !
4
0
Bag pula in sectia 4
0
6
si daca a calcato . nu a shifonato
0
4
legile PSD
5
4
Bravo Sectia 4!
12
0
tiganimea cu "bemveu" au pus si ei de 20 lei benzina si au venit la oras sa faca onfleuri sa agate proaste
21
1
sa fii prost cu adevarat...adica dupa ce ca n-ai permis mai incalci si linia dubla....
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108