REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

URMĂRIRI: un tânăr care se droga a vrut să scape de oamenii legii

URMĂRIRI: un tânăr care se droga a vrut să scape de oamenii legii

Replica API 15 mai 2018 | 00:00 355

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, la data de 14 mai, în jurul orei 00.30, în timp ce se afla într-o misiune de patrulare în zona obiectivelor din competenţă, a observat pe strada Atelierelor un autovehicul staţionat în care se aflau trei tineri.

La vederea autospecialei de jandarmerie, una dintre persoanele aflate în maşină a coborât încercând să fugă pe străzile adiacente, fiind prins în scurt timp de oamenii legii. În momentul în care li s-a cerut să-şi justifice prezenţa în zonă, având în vedere ora târzie, cei trei le-au declarat jandarmilor că au venit într-un loc retras, pentru a fuma ţigări cu etnobotanice, fiind consumatori de mai mulţi ani.

Lângă autoturism, dar şi în interiorul acestuia, jandarmii au găsit 16 pliculeţe autosigilante confecţionate din material plastic transparent, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde. Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor procedurale şi i-au predat pe cei trei cu vârste cuprinse între 19 ani şi 40 ani, toţi din Constanţa, lucrătorilor Secţiei 3 Poliţie Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De fapt unii din aia au fost arestati dar, au cam scapat in cele din urma ca na, asa e la Mangalia
0
0
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108