REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Urmează apelul în dosarul tinerilor prinşi cu droguri într-un club din Costineşti

Urmează apelul în dosarul tinerilor prinşi cu droguri într-un club din Costineşti

Replica API 14 martie 2019 | 00:00 212

A fost înregistrat apelul în dosarul celor doi tineri prinși cu droguri într-un club din Costinești. Termenul a fost fixat pentru data de 23.05.2019, ora 9.00. Menționăm că ambii au primit pedepse cu suspendare.

În actul de sesizare s-a reținut că oamenii legii au fost sesizați direct de către doi jandarmi cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în timpul liber și petreceau în clubul Gossip din stațiunea Costinești, au fost abordați de doi indivizi care le-au oferit spre vânzare pastile de culoare gălbuie, ambalate în plicuri transparente, despre care aceștia pretindeau că reprezintă pastile ecstasy.

Organele de ordine s-au deplasat la fața locului unde i-au identificat pe inculpații S.B.A G și T.G.A., care au fost încătușați și conduși la sediul postului de poliție. În urma controlului corporal efectuat, asupra primului individ a fost găsit un plic transparent cu o pastilă de culoare verde-gălbuie și de formă pătrată și un praf alb, iar asupra celuilalt a fost găsit un plic transparent cu o pastilă de culoare verde-gălbuie.

Astfel, având în vedere declarațiile inculpaților care au precizat că drogurile le dețineau pentru consum propriu, aspect ce se coroborează cu faptul că dețineau cantități mici, dar și faptul că declarațiile martorilor nu se coroborează în totalitate asupra aspectelor esențiale, instanța a stabilit că inculpații au săvârșit infracțiunile de deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu. Astfel, ambii au primit pedepse cu suspendare. Acum urmeaza apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Majoritatea se afla pe B-dul ic Bratianu nr12A intrun imobil galben unde vis a vis apar cersetorii in intersectia ic Bratianu cu Theodor Burada cand nu au succes la cerseala aplica planul B ei se grupeaza si dau in cap oamenilor talharesc ca sa isi procure doza zilnica de heroina ca trag la cui sau la seringa ei au varste cuprinse intre 8 10 12 14 16ani ei acctioneaza in gara autogara Tomis 3 parc gara Kaufland icil casa de cultura parinti lor se injecteaza si ei dar nu la loc vizibil ci intre degete la picioare ,zona pubiana calcaie.ei ies la ceas de seara la talhareala
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108