REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

USR, în pragul IMPLOZIEI din cauza banilor: Acuzaţii penale şi jigniri între lideri

USR, în pragul IMPLOZIEI din cauza banilor: Acuzaţii penale şi jigniri între lideri

Replica API 25 iunie 2019 | 00:00 215

Deputatul Adrian Prisnel explică, pe grupul intern al USR „Poiana lui Iocan”, după declanșarea scandalului în partid cu privire la contractele cu firme ale unor membri ai USR Giurgiu și USR Sector 3, că formațiunea merge pe linia „lasă că merge și cu mizeria sub preș”, potrivit postării obținute de MEDIAFAX.

Deputatul USR explică faptul că a sperat că greșelile de la USR Giurgiu vor fi recunoscute separat, precizând că partidul nu ar trebui să se specializeze în „practicile PSD și PNL”.

MEDIAFAX a relatat, pe 16 iunie, faptul că persoane din USR, printre care și Cristian Ghinea, ales europarlamentar, sunt nemulțumite de faptul că o agenție media administrată de Sorin Pavel, membru USR, ar fi încasat 8.000 euro pentru servicii de promovare în mass-media în campania pentru europarlamentare, potrivit unor surse politice.

De asemenea, pe grupul intern de Facebook „USR - Poiana lui Iocan” au apărut discuții legate de probleme ale organizației din Giurgiu, respectiv contracte, de 5.000 lei fiecare, cu mai multe firme care aparțin unor membri de partid, potrivit mesajelor obținute de MEDIAFAX.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce gainari! Se preteaza la 5000 de lei! Sau asta e doar incalzirea?...
0
0
Nu e nici o implozie ma numai ca aici nu functioneaza deocamdata principiul comunist"important este sa ocupi un post".Este ceva nou adevarat in politica Romaneasca unde partidele isi apara conducatori infractori.Credeti ca la un control adevarat PNListul HASOTI iese alb sau PSDisti STROE sauFAGADAU or iesi astia albi ca varul la fata dupa un control nu albi adica nevinovati.
0
0
He he he! Au dat cu cotul de realitate si s au curentat. Oricum asta e praf in ochii electoratului care de obicei are praful in nas. Chipurile, noi suntem altfel. Si daca ar vrea sa fie altfel n ar putea. Asa ca scapa de pioni si pastreaza caii in speranta desarta a castigului. Suptces!
4
3
USR va disparea ca atatea si atatea partide si partidulete - UNPR. ApR, PPDD, PUR, PUNR etc etc etc
9
7
Eu vad cu ochi buni aceste conflicte. Inseamna ca exista si oameni care nu vor inchide ochii la furtisaguri, iar raul trebuie taiat de la radacina pana nu ii ciumeaza pe cei curati. In schimb la alte partide am vazut cum se acopera unul pe altul.
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108