3° Constanța Sâm., 28 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6257
3° Constanța Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6257

USR și PLUS au aprobat PROGRAMUL de GUVERNARE al ALIANȚEI

Replica API 18 octombrie 2020 | 23:37 1664

Cei aproape 200 de membri care alcătuiesc conducerile reunite ale USR şi PLUS au aprobat sâmbătă, 17 octombrie, programul de guvernare pe care Alianţa USR PLUS se angajează să-l pună în practică după alegerile parlamentare, informează un comunicat transmis AGERPRES.

"Programul de guvernare propus de USR PLUS va aduce o schimbare radicală a modului de a guverna în România. Avem nevoie de un stat eficient, care să acţioneze curat, profesionist, în interesul cetăţeanului, ca partener al mediului de afaceri şi al societăţii civile. În anii următori, cetăţenii şi mediul antreprenorial au nevoie de stabilitate şi predictibilitate, iar statul român are nevoie de reformă şi de modernizare pentru a se scutura de tarele incompetenţei, corupţiei, ineficienţei, de moştenirea lăsată de politicieni care l-au politizat pentru a-l captura. Am discutat astăzi în structura de conducere comună a USR şi PLUS conţinutul programului, elaborat cu participarea a peste 200 de oameni cu expertiză şi experienţă pe domeniile acoperite de program. Revoluţia Bunei Guvernări pe care o propunem înseamnă, de fapt, revenirea la o guvernare a bunului-simţ", a declarat Dacian Cioloş, copreşedinte al Alianţei şi propunerea de prim-ministru a USR PLUS, citat în comunicatul menţionat.

De asemenea, copreşedintele USR PLUS Dan Barna a arătat că acest program a rezultat în urma consultărilor cu oameni din partid, dar şi din afara lui.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

"Un program de guvernare înseamnă evoluţie, soluţii şi solidaritate. Înseamnă că ai o viziune pentru viitor şi această viziune are mecanisme bine definite, detalii şi termene şi indicatori prin care măsori evoluţia. Asta au făcut colegii noştri care au lucrat la documentul pe care l-am adoptat azi: au identificat probleme şi au venit cu soluţii. Înainte de a scrie s-au consultat cu experţi, cu societatea civilă, mediul de afaceri şi cu membri de partid. Au reuşit astfel să alcătuiască cel mai bun program dintre toate cele pe care electoratul le va avea la dispoziţie în această campanie. Cei patru ani care se încheie în decembrie au fost anii opoziţiei. Şi a fost dură. Anii care vin sunt cei ai construcţiei. Şi va fi durabilă", a subliniat Dan Barna.

Programul va fi prezentat public, în integralitate, după depunerea listelor de candidaţi USR PLUS, precizează sursa citată, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

La groapa de gunoi a politicii din tara.
3
0
a candidat impotriva amiralului Chitac. Este clar, sageata lui Mazare. Useristii trebuie sa ia atitudine urgent impotriva lui si a lui carasalafat. Altfel, vor castga, ca Ponta!
0
2
Oameni buni oare nu se mai gasesc an tara asta oameni care merita sai votam fac ce fac se muta dinto parte an alta si tot astea ies an fata
1
0
de ca ma, ciolos si barna ti se par mai breji decat aia pe care i-ai enumerat tu? sa-ti amintesc ca unul deja a fost prim ministru adica peste toti aia de care spui tu acolo, a avut si asa zisi tehnocrati in echipa si a facut rahatul praf asa ca stai acasa ca mai iei iar covidul de vot!!!
3
0
stai linistit ca la Cta astia nu vin cu cine stie ce...Negoi 2 firme obscure si infometate, Caragheorghe patron la cardinal motors care in acte merge pe peirdere de ani de zile, cocargeanu jobless sau ochiulet. L ar fii luat si pe turita da e in mijlocul oceanului! Turitaaaa! navigatorii te vor la senat! hahahaha not!
4
0
PLUSR sunt falsi in tot ce fac. Niste basinosi cu pretentii de fete mari.
8
3
Astia sunt disperati dupa ciolan, sunt in stare de orice! Fereasca dumnezeu sa ajunga legionarii astia la putere!
9
3
usr plus e simplu - liberalizarea drogurilor recreative, drepturi totale la homalai lbgt si multinationalizarea si sclavagizarea totala a tarii distrugerea fiintei nationala - barna sarsaila si ciupitu aghiuta
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
494234281137
5/49
288635422
joker
44191422011