REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Va fi coșmar în trafic, în vacanța de 1 Mai și Paște, din cauza lucrărilor de pe podul de la Cernavodă. Video

Va fi coșmar în trafic, în vacanța de 1 Mai și Paște, din cauza lucrărilor de pe podul de la Cernavodă. Video

Andreea CONDURACHE 22 martie 2024 | 11:42 2113

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că lucrările de pe podul de la Cernavodă sunt în plină desfășurare și chiar dacă va exista un disconfort pe Autostrada Soarelui în vacanța de Paște și 1 Mai, ministrul a spus că s-au descoperit lucruri care trebuie urgent remediate.

Va fi cosmar in trafic, in vacanta de 1 Mai si Paste, din cauza lucrarilor de pe podul de la Cernavoda. Video

”Nu ne-a prins 1 Mai nepregătiți. A fost această problemă cu podul de la Cernavodă, dar nici eu, nici CNAIR nu putem să punem confortul înaintea siguranței. A fost această decopertare de la Cernavodă și s-au descoperit lucruri foarte neplăcute, de aceea este nevoie de reparații.

Va fi cosmar in trafic, in vacanta de 1 Mai si Paste, din cauza lucrarilor de pe podul de la Cernavoda. Video

Niciodată nu o să punem în balanță anumite întârzieri sau confortul față de siguranța oamenilor.”, a explicat Sorin Grindeanu.

Ce lucrări se fac la podul de la Cernavodă

Contractul semnat între C.N.A.I.R. și S.C. MARISTAR COM S.R.L. pentru realizarea acestor lucrări are o valoare de 66.847.689,39 Lei fără TVA, obiectivul fiind finanțat din fonduri europene nerambursabile.

Durata de execuție a lucrărilor este de 24 luni, iar perioada de garanție este de 60 de luni.

Contractul de reabilitare a părții rutiere prevede o serie de lucrări, printre care: înlocuirea hidroizolației și a căii pe partea carosabilă și trotuare; înlocuirea sistemului rutier; înlocuirea parapetului pietonal și direcțional; înlocuirea rosturilor de dilatație; lucrări de reparații cu betoane speciale la placa de suprabetonare a viaductelor de acces și la pile; lucrări de refacere a protecției anticorozive la structura metalică, atât pe podul principal, cât și pe viaductele de acces etc.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu ma duc la ion Veronica ca la un wc public ,ma descarc in ea ,in gura ,pe fata , femeia face filme porno ,după care ma întorc tot la nevastă-mea .
1
0
Îndrăgostiți de la Politia Locală Pismis Nicușor si Ion Veronica au plecat cu auto CT 80 ULI direct la domiciliul doamnei din cartier încălzire ,pentru inducerea in ieruare a doamnei Pismis Cristina ,soțul acesteia a lăsat auto ÎL 89 FOG ,la Iulică in parcare ….De cine te mai ferești domnul Pizdis ? ca ai o relație cu dama de companie Ion Veronica ,poate de nevastă-ta .
1
0
ma tu vrei sa ii trimiti la bulgari si nu stii cum sa le zici
3
0
saracii! romanasi o duc rau de tot ,abia le ajung banii bugetarilor din primarii sa manance si ei un meniu complet ,muncesc mult pentru primari sa fie alesi inca o data sinco data mai baeti !
3
1
Confunda podurile, se lucrează la Fetești!
5
0
mai stati si acasa .
3
0
Mai luați și trenul, tuva-n gură de turiști cu vacantele voastre. Daca nu va place in romanica, zburați in bulgaristan.
7
5
Pai si la Agigea nimic? Musai trebuie sa gasiti si acolo. Blocati sudul litoralului, traiasca Mamaia
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108