REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

VĂ MAI BATEŢIJOC DE EI? Ultimele informații despre PROTESTUL angajaţilor de la Şantierul din Mangalia

VĂ MAI BATEŢIJOC DE EI? Ultimele informații despre PROTESTUL angajaţilor de la Şantierul din Mangalia

Replica API 18 iunie 2018 | 00:00 310

Sute de mangalioți, angajați ai Șantierului Naval Mangalia și apropiați, și-au anunțat intenția de a participa la amplul protest care urmează să se desfășoare, miercuri, 20 iunie a.c., în municipiul Mangalia.

Potrivit ultimelor informații furnizate de reprezentanții Sindicatului Liber Navalistul, protestul va avea loc între orele 17,30 și 19,00, în Piața Republicii, din fața Casei de Cultură. „În ziua protestului, autobuzele pe ruta DMHI – Gară, de la orele 17,15 și 17,30 vor circula pe următorul traseu: DMHI – Poșta Veche – Sens – Gară – Adi Mai (participanții la protest vor coborî la stația Poșta Veche, vizavi de Profi)”, au transmis organizatorii.

Mai mult, potrivit sindicaliștilor, dacă ședința Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din 21/22 iunie a.c. nu va soluționa problemele, prin aprobarea condițiilor de asociere dintre Șantierul Naval 2 Mai SA și Damen, se vor face demersuri pentru organizarea unui protest la București, în 28 iunie a.c..

„Motivația acțiunii de protest: situația incertă și ambiguă cu care ne confruntăm de peste șase luni, cauzată de tergiversarea negocierilor privind tranzacția pachetului majoritar de acțiuni al DMHI SA, fapt ce generează o nemulțumire acerbă în rândul salariaților societății, la adresa conducerii Ministerului Economiei, dar și a Guvernului României în general; amânarea în mod repetat a negocierilor colective privind salarizarea și alte drepturi salariale, având în vedere faptul că în ultimii trei ani salariații DMHI nu au beneficiar de creșteri salariale.

În situația în care nu se vor aproba condițiile de asociere dintre Șantierul Naval 2 Mai SA și Damen în cadrul ședinței Adunării Generale Extraordinare a acționarilor din 21/22 iunie a.c., vom face demersurile necesare pentru organizarea unui protest la București, în fața Ministerului Economiei, în data de 28 iunie a.c., între orele 12,00 – 15,00”, au precizat reprezentanții Sindicatului Liber Navalistul.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rezervistule vezi ca sunt locuri in spate la ciobanel arditer focul in casa
1
0
Du-te naibii la scoala ca sa inveti limba romana !
3
0
qui prodest,sindicatul muncitoresc sln i-si apara lefurile,dac ar fi ca cineva sa analizeze nivelul castigurilor pe santier ar vedea ca cei mai multi bani i-i iau maistri,bine dupa seftanii pulii,astia facuti pe bucaleala facuta de koreeni cu muierile lor,urmeaza ce o fi,dar dac scapam de moldo,chiar si aia care au zburat in tari mue din pacate tot aici si-au facut vile
2
3
Hai ma nu mai plecati odata la moldova de unde ati venit sa ne ramana si noua locuri de parcare mai multe si apartaente mai ieftine. eu am pensie militara 5500 de lei si 47 de ani deci imi convine sa cada santierul traiasca guvernul
3
8
Fara expunerea realitatilor pe posturile media de mare audienta,protestul va ramane ca pana acum,ceva local si fara ecou. Invitati Antena 3,o televiziune fara frica,chiar si Neptun TV,trimiteti spre stiinta situatia tuturor posturilor de televiziune,cotidienelor. Lumea stie doar ca la Mangalia se face plaja sau ca e in drum spre Bulgaria,durerile mangaliotilor sunt tinute parca la secret,ca si cum am fi intr-un gulag. Nu esti auzit si vazut,nu existi. Strigand doar in centrul oraselului e ca si cum ai pune orbi sa admire picturi la muzeu si surzi sa asculte muzica.
6
2
sa inchida dracului odata sandramaua si sa plecam toti acasa in frunte cu managerii
4
1
Cui ????????
2
1
Sa va fie Rusine
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108