REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Văduva cântăreţului Johnny Hallyday are un nou iubit

Văduva cântăreţului Johnny Hallyday are un nou iubit

Replica API 30 octombrie 2019 | 00:00 429

Laeticia Hallyday

sursa foto: Laeticia Hallyday / Facebook

Laeticia Hallyday, văduva în vârstă de 44 de ani a cântăreţului Johnny Hallyday, supranumit "idolul tinerilor", care a murit în 2017, şi-a găsit un nou iubit în persoana unui proprietar de restaurante, Pascal Balland, în vârstă de 48 de ani, relatează ediţia online a ziarului spaniol ABC.

Se pare că doi ani de văduvie au fost suficienţi pentru ca Laeticia Hallyday să îşi refacă viaţa sentimentală, departe de Franţa, afirmă jurnaliştii spanioli.

Laeticia şi primii doi copii ai cântăreţului francez, care provin din căsătorii anterioare ale acestuia, continuă să îşi dispute moştenirea starului şi sunt implicaţi într-o nouă dispută juridică, legată de construirea unui cavou pentru Johnny Hallyday. Regretatul cântăreţ este îngropat la Saint-Barthelemy, în Antilele franceze, un renumit paradis fiscal, unde Johnny Hallyday îşi stabilise rezidenţa în încercarea de a se sustrage fiscului naţional francez.

În urmă cu aproape doi ani, pe 9 decembrie 2017, sicriul lui Johnny Hallyday era expus cu onoruri naţionale în biserica pariziană Madeleine, un monument istoric, în timp ce Laeticia prezida ceremonia funerară, în calitate de "văduvă a naţiunii", scriu jurnaliştii spanioli.

Câteva luni mai târziu, Laeticia Hallyday s-a instalat definitiv în domiciliul familiei din Santa Monica (California). Acolo, ea a început - la o dată necunoscută - o relaţie amoroasă cu Pascal Balland, proprietarul mai multor restaurante, aflate nu doar la Paris.

Presa mondenă franceză este de părere că noul cuplu Laeticia-Pascal a decis să confere relaţiei lor un oarecare statut oficial: nu se mai ascund şi se lasă fotografiaţi de "la o anumită distanţă". Relaţiile dintre cele două fiice adoptate de Johnny şi Laeticia şi copiii lui Pascal Balland, rezultaţi dintr-o căsătorie şi mai multe legături "neoficiale", sunt foarte bune.

În total, noul cuplu ar avea, conform calculelor, între cinci şi şapte copii, notează presa franceză.

Potrivit publicaţiei Voici, de obicei bine informată, Pascal Balland ar putea să se mute "în curând" în Santa Monica. Iarna, la Paris, este puţin propice plimbărilor, nu doar celor sentimentale, notează ABC.

În Franţa, Johnny Hallyday continuă să beneficieze de statutul privilegiat de "monument naţional". Prin urmare, noua relaţie de dragoste a văduvei sale ar putea să se dezvolte mult mai bine în îndepărtata Californie, încheie jurnaliştii spanioli de la ABC. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108