REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Valentin Vrabie către viceprimarul din Medgidia: O să dispăreți ca copilul ăla de la Caracal

Valentin Vrabie către viceprimarul din Medgidia: O să dispăreți ca copilul ăla de la Caracal

Replica API 5 august 2019 | 02:44 562

Pe o pagină din mediul online, de pe o rețea de socializare a fost postat un filmuleț de la ședința de consiliu local din localitatea Medgidia, iar la un moment dat, edilul localității, Valenin Vrabie îi adreseasă viceprimarului, Luminița Vlădescu următoarele cuvinte:

”O să dispăreți ca copilul ăla de la Caracal.”

Ulterior primarul s-a apărat printr-un comentariu la postarea respectivă, susținând că videoclipul respectiv nu este dat în întregime și nu acesta era contextul, iar el nu a amenințat-o pe Luminița Vlădescu.

sursa video: Facebook/ Constanta INFO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Medgidia e plina de salamandre , Vrabie le-a stricat " cuibul " ! Au disparut " rozatoarele " in mandatul lui , asta-i marele regret , a mai ramas Butnaru , e si el pe faras , gata !
0
3
Un super om care a facut multe pentru oamenii din Medgidia! Copii nostri fac acum sport datorita lui si ne sustine in tot ce facem! Asa primar mai rar!
0
5
un ofticat , un profitor , un ne-om de care trebuie sa ne distantam. Nu il mai votati , ne-a distrus orasul , acum ne invrajbeste .
6
0
Un primar adevarat care se lupta sa schimbe fata orasului. A reusit sa faca in Medgidia cat nu au facut altii in 20 de ani. Felicitari domnule primar si respect!
1
10
sa vina iordache primar , ala da baiat,votatil !
3
8
Un bulangiu
8
0
... de zdreanta are. Ca siGhita Stere! Prietenii stiu dece ...!
11
0
Un kkt cu ochi, ce sa-i ceri
11
0
Si mai e in functie? Este, pai nu e el? Pt ca...Romania.
14
0
ghinion ca nu o violeaza nimeni pe stranba aia de vladescu
3
14
Jos dati-l afara pe acolitul si neperformantul Aglitoiu Eugen managerul de la spital. Din cauza ca nu vrea sa respecte legea privind normarea muncii personalului medical cel putin 5 medici au fost pierduti de apitalul nostru
11
1
Si omul asta e inca liber?
19
0
Se da baiat de oras, dar totusi din cand in cand razbate interlopul din el. Un interlop rural, fecior de CAP-ist migrat din moldova. La 10 ani spargea alimentara din Pestera. La 15 ani era in anturajul lui Nicu Gheara. A devalizat SMA Remus Opreanu cu ajutorul PSD. Cu banii furati a intrat in politica .
21
0
se impune o verificare a acestui interlop primar vrabie sugativa, dupa o asemenea declaratie ! ce mai e de zis cand vezi un maimutoi catarat in fruntea medgidiei. cat de rau am decazut daca unui babuin ii ies pe gura astfel de cuvinte si nu i se da o corectie si un reject !
23
0
Un retard analfabet care a fraierit prostii sa il voteze...Bravo PNL!!!
18
0
Sa va iau cacofonia de limbaj in pula ca si utopia numita cariera pe care incercati sa o claditi
14
0
Astia sunt
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212