REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Valentina Pelinel nu şi-a dat niciodată BAC-ul: „Muream de foame şi am plecat din ţară!”

Valentina Pelinel nu şi-a dat niciodată BAC-ul: „Muream de foame şi am plecat din ţară!”

Replica API 14 iunie 2019 | 00:00 469

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este frumoasă, a avut o carieră de succes, însă nu şi-a dat niciodată examenul de Bacalaureat.

Valentina Pelinel s-a făcut remarcată în modă şi, deşi a învăţat bine atunci când era în liceu, ea a renunţat la studii pentru modă.

Deşi era elevă la Sf. Sava, Valentina Pelinel, actuala soţie a lui Borcea şi mama a trei dintre cei nouă copii ai săi, a renunţat la şcoală pentru cariera de model, la 15 ani, devenind Top Model România.

Secretul relaţiei dintre Andra şi Cătălin Măruţă, dezvăluit: ”Ne iubim, sunt foarte norocos că sunt soţul ei!

Pelinel nu a mai apucat să termine liceul nici până acum, la 38 de ani, iar asta face din Borcea, nu-i aşa, intelectualul familiei.

”În şcoală nu eram bună la matematică, dar mă descurcam la română. Vreau să lămuresc şi chestia asta cu Bac-ul. Am intrat la Sava cu 9.40. Eram singura dintre elevii buni care nu şi-a permis să facă meditaţii. Am plecat din ţară pentru că muream de foame şi nu-mi pare rău că am făcut-o. Aşa am prins trenul ăsta. E adevărat că nu m-am întors să dau Bac-ul şi mi-o asum”, a declarat Pelinel, potrivit 3dots.ro.

“Nu m-am mai gândit când îmi voi da Bac-ul. Multe persoane au urmat şcoli particulare, plătite. Oamenii mă cunosc, ştiu să vorbesc, fac dezbateri. Niciodată nu vorbesc mai mult decât pot să duc, despre lucruri pe care nu le cunosc”, a mai spus Pelinel.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I-a baga borcica direct in curulet pe toata! a tipat ca in gura de sarpe , ce vrei dk ii place numai acolo
0
0
Stiam ca-i coorva ca a fugit cu nasul de cununie cand era cu Bou reanu acum aflu ca-i si proasta!
4
0
intodeauna oamenii mici cauta functii mari
4
0
Dar matarangile ti-au placut?
4
0
Aceasta este realitatea si multi ca ea au functii bune cu diplome cumparate si au trecut pe la cursuri ca RATA prin APA si singura lor calitate fiint rautatea si avaritatea si LACOMIA. Eu nu vad cum stau lucrurile prostimea din clasa mea care daca traia Ceausescu nu se vedeau nici la CAP i sunt Directori la Administratia Financiara .......
2
0
Nu mai minti atata ! Nu aveai parinti, nu aveai rude, te-au lasat sa mori de foame ? Nu ti-e rusine ?
10
0
Mureai de foame parasuto, si ai plecat sa te prostituezi. Ai trait cu mosul acela de 70 si ceva de ani, tu fiind minora. Te-a intretinut si sponsorizat mosulica ca sa pozezi prin America. Sa ajungi CE ?! Ai renuntat la scoala, te-ai facut" "FOTOMODEALA", ca sa CE ?? Sa-l desparti pe borcea de nevestele lui. Te-ai folosit si de Cristi Boureanu sa te "lanseze in moda"... de banii lui. Esti o curva notorie: nu ti-a placut cartea, nu ti-a placut munca. Ai cautat numai barbati cu bani, care sa te intretina. Da!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108