Vânzările de tobă, caltaboș sau cârnați, în creștere cu 15%
Vânzările de tobă, caltaboș sau cârnați, în creștere cu 15%
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestÎn decembrie
În decembrie
Produsele tradiționale din carne de porc, precum toba, caltaboșul sau cârnații întregesc meniurile românilor de Crăciun, iar procesatorii se orientează în această perioadă către astfel de produse, pentru a satisface toate gusturile. “În această perioadă s-au dublat promoțiile pentru produsele din carne de porc, pentru că avem un preț mai bun la materia primă provenită din import. Nu putem spune că vom ieftini produsele finale, pentru că tot ceea ce se întâmplă acum este temporar”, a precizat Radu Timiș, președintele Asociației Române a Cărnii. Consumul mediu de produse din carne de porc al unui român este în creștere față de anii trecuți, ajungând la 33 de kilograme pe locuitor într-un an, însă rămâne cu 15-20% mai mic decât media din Uniunea Europeană.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News