REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

'Vecine, vecine!', după care i-au dat un PUMN în FAŢĂ! Fraţii CĂMĂTAR i-au furat banii şi telefoanele

'Vecine, vecine!', după care i-au dat un PUMN în FAŢĂ! Fraţii CĂMĂTAR i-au furat banii şi telefoanele

Replica API 20 martie 2019 | 00:00 289

Osman Cămătar și Budi Zărzărică Cămătar au fost condamnați la pedepsele de asistare zilnică, timp de câteva luni fiecare. Decizia nu este definitivă și a fost atacată cu apel, care se va judeca la Curtea de Apel Constanța.

Din cuprinsul înscrisurilor depuse la dosar și din cele depuse la dosarul de urmărire penală s-a reținut că, la data de 9.03.2017, în jurul orelor 22.00, un bărbat se îndrepta către casă. Pentru că era sub influența băuturilor alcoolice, se deplasa pe jos, ținând în mâini ghidonul bicicletei.

La un moment dat, potrivit rolii.ro, a observat că în spatele său circulă două persoane însă nu a dat mare importanță acestui lucru. La un moment dat a fost apelat de către una dintre persoanele din spate care striga către el:„ Vecine... vecine”.

Abia atunci a realizat că cele două persoane erau niște tineri din cartierul său. S-a întors spre cel care îl strigase și care pusese mâna pe bicicletă, înfrânându-i deplasarea, însă a fost lovit cu pumnul în figură de către cel de-al doilea tânăr. Imediat a fost lovit cu pumnul și de cel care inițial îl strigase.

Persoana vătămată a dat drumul bicicletei și a început să se îmbrâncească cu cei doi agresori. Unul dintre aceștia a reușit să-l cuprindă cu brațele astfel că cel de-al doilea l-a căutat prin buzunare și i-a sustras suma de 600 lei. În încercarea sa de a se elibera din strânsoare, persoana vătămată a căzut la pământ, cei doi agresori căzând peste el.

A scos un telefon ce-l avea în buzunarul pantalonilor în încercarea de a apela serviciul 112 însă unul dintre agresori a reușit să-i smulgă telefonul din mână, după care, amândoi au fugit. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar pe 18.05.2017 au fost trimiși în judecată. Pe 6.02.2019 au fost condamnați de prima instanță, iar apelul se va judeca pe 16.05.2019.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
instantele ar trebui sa se orienteze catre maximul de puscarie la astfel de specimene neevoluate
2
0
Cum legile noastre demonstreaza zilnic ca sunt mai mult de partea infractorilor,ar fi foarte indicat ca oamenii sa-si creeze niste sisteme de aparare tip potere,ca in vestul salbatic. Fara a ucide,doar eventual sa incapaciteze infractorii,aceste potere sa actionize ferm in autoapararea populatiei civile. Hotii cu maini distruse,cu picioarele facute praf,talhari batuti si schiloditi pe viata,asta da,asta sigur va face ca apoi,dupa cinci-sase decenii,legiuitorii sa vada ca e nevoie de legi care sa apere populatia cinstita,nu sa protewjeze infractorii.
1
0
ime friga sa dorm singurica
2
0
Astfel de maimute antropoide ar trebui adunate de pe strazi si cazate intr-un loc sigur. Altfel nu se poate !
7
1
Maxim de puscarie la ciori caci numai din asa ceva traiesc
8
1
moarte tiganilor!!!
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108