REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Vergil Chiţac

Vergil Chiţac

Replica API 14 ianuarie 2020 | 00:00 632

Senatorul Vergil Chiac, antrenându-se pentru Primăria Constanţa

Vă salut, sunt candidat,

Cum aşa de n-aţi aflat?

Mă avânt spre primărie,

Că e mare... şmecherie!

Veţi vedea, am şanse bune

Voturile să se-adune!

Nu vorbesc din cărţi stelare,

Sondajul acuşi apare!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce-mi place ca toti sobolanii se grabesc sa arunce cu rahat in singurul care le-a stricat ploile prin Kustenge. Lepre, spagari cu socoteli stricate, imobiliari care vor s-o puna pe socoteala strazilor si parcurilor noastre, tristi ofensati de propria complezenta in decenii si o menajerie intreaga. Sper ca votantii sa fie in mintile lor si sa reuseasca sa-l aiba primar de data asta. Macar acum.
0
1
Cine e Chitac? Cel cu trese si stele facut amiral din banca scolii si la popota? Cel pe care-l finanteaza Comanescu? Cel ce nu a facut nimic ca senator? Cel ce se lauda dar nu are habar de port? Cine e Chitac? Cu varf si raspicat, O LEPRA!
6
4
Gata popota nu mai are carnati pentru Chitac ,,are numai popopoli.
5
3
Dobitocului i-a pasat atat de mult de Constanta incat a renuntat la postul de consilier local pentru un loc caldut de senator ... HUOOOOOO
11
4
Amiralul are biroul de parlamentar in spatiul agentiei, Vega Travel Constanta, detinuta de Comanescu...intampator am spune....
16
3
Chitac? Un veleitar, un narcisist ce se iubeste doar pe sine. Il doare in cur de constanteni, il intereseaza doar propria imagine si propriu CV... Nu va lasati sedusi de mesaje frumos impachetate, cu funda sclipitoare. Regele e gol...
22
5
Daca vrea sa aiba sanse cat de cat ar trebui sa renunte la subminarea economiei locale prin blocarea in instanta a tuturor proiectelor private si apoi sa ne arate si noua cum vrea sa dezvolte orasul ca de injuraturi, denigrari si actiuni securiste ne-am saturat. Domnule Chitac, stim ca stii sa-i critici pe altii, dar sa vedem si ce propui pentru oras, ce proiecte ai, in afara de cateva cuvinte despre NATO pe care le tot repeti pe la TV. Ce te recomanda pentru primarie???
16
6
...el este viitorul Primar al Constantei! De el tremura de frica PNL istii pentru ca stiu ca n au oameni de valoare lui, pentru ca stiu ca este un adevarat lider!!! AMIRALUL va fi noul PRIMAR al nostru!!! Hutuca, chiar nu vrei sa iesi la bataie pentru Primarie? Hutuca e liderul vostru, PNL istilor? E vai de capul vostru!
11
18
Unde ai fost cand nemernicul asta de primar,Fagadau,desfiinta spatii verzi,construia in parcuri,pe spatiile dintre blocurile noastre si pe aiurea,pe unde primea el spaga ? N-ai facut nimic pentru noi.Sictir !
15
15
Domn Chitac noi vrem sa credem, Ca vei castiga usor, Si am vrea cu toti sa vedem, Constanta in viitor !
14
15

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108