REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Vergil Chiţac, un nou test pentru coronavirus: a ieşit NEGATIV

Vergil Chiţac, un nou test pentru coronavirus: a ieşit NEGATIV

Replica API 20 martie 2020 | 22:04 15312

Veşti bune pentru Vergil Chiţac: senatorul a răspuns pozitiv la tratamentul administrat pentru coronavirus! Medicii i-au făcut un nou test, a ieşit negativ.

După ce a fost diagnosticat cu coronavirus, în urmă cu câteva zile, senatorul Vergil Chiţac a fost internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, fiindu-i administrat un tratament. Ulterior, a fost mutat pe secţia de Terapia Intesivă. Astăzi, medicii i-au făcut un nou test care, din fericire, a ieşit negativ. Asta înseamnă că tratamentul şi-a făcut efectul. Urmează perioada de recuperare de două săptămâni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma astepti si pe mine si mergem la mititica impreuna
2
2
HAI AMIRALE !
3
5
Asta-i negativ in toate.
13
2
Imberbilor!!! Inteleg ca v ati facut sclavi pentru niste firimituri ale unora si altora si ati ales sa l balacariti iar pe Amiral! Infectarea cu virus ne a aratat ca este un om normal ca si noi, cu bune si rele! Asta e omul pe care l vreau eu la Primarie, normal, inteligent, luptator! HAI AMIRALE, STRANGETI OASTEA SI INCEPE LUPTA! Dusmanii sunt pisati la cur!!!
6
12
Mai bine isi da singur cu pamant pe ochi ... ca primar nu mai vede el in vecii vecilor.
8
5
Sigur nu a fost vorba de un test de IQ?
12
5
Ii doresc sanatate, dar sper ca dosarul penal sa iasa pozitiv
17
9
Nu imi place politica si nu am simpatii, dar cei care il incurajati in continuare pe acest personaj care nu mai are ce sa caute intr-o inalta functie vreodata datorita a ceea ce a facut dati dovada de aceeasi iresponsabilitate ca si el
13
8
Sa ma anuntati cand isi primeste condamnarea. Sanatate si dreptate!
14
10
Parca acum 2 zile era legat la aparate grav saracul! Ce buna e presa asta la nevoie
16
10
Sunt tare curios ce se va intampla cu dosarul penal in care este cercetat ca a infectat oameni cu buna stiinta!! Voi ce credeti?
12
9
Sa raspunda penal pentru tot ce facut gresit in acest caz.
17
8
E bine ca s-a vindecat dar sa iasa din viata politica si sa-si doneze tot venitul de senator celor carora le-a facut viata grea la spitalul de boli infectioase. PS sa-si puna placa dentara in caz ca nu gaseste pe nimeni sa-l ajute sa se spele pe dinti
15
9
Sincer ma bucur ca se face bine! Nu am nimic cu omul, chiar daca a gresit mult! Doamne ajuta! Imi doresc sincer sa treaca nenorocita asta de gripa chinezeasca! Sa fin sanatosi cu toti cu bunele si cu relele noastre!
13
5
Faceti publice toate contactele amiralului de Siutghiol si a sotiei,sa stim sa ne ferim.unii dintre ei stau la bloc si nu au bunul simt sa-si anunte vecinii ca sunt in izolare fortata.Nu e nici o rusine sa ai virusul,dar trebuie sa te gandesti si la altii,nevinovati,pe care-i poti infecta.Da-ti demisia din toate functiile publice,daca esti militar adevarat.Ramai cu pensia speciala si lasa-ne sa ne vedem de viata.
13
7
sper sa iti fii venit mintea la cap imbecilule,numai tampenii ai facut.oricum de primarie te-ai lins pe bot.
13
9
Nea Vergil nu mi ai dat aia 80 de lei pt ziua de vineri 6 martie. Daca nu mi i dai spun toata povestea cu mailul pe care l ai citit dar nu l ai citit.
9
7
Cumpana iar il pupi in plua pe amiral?
8
9
Virusul acesta ofera autoritatilor o marja de manevra in ce priveste manipularea maselor incredibila. Se poate duce oriunde opinia publica. Felicitari, ati gasit ce trebuie.
7
1
Chitacule , daca ca simplu candidat la primarie ai infestat un anumit nr. de persoane, numai pt. a castiga voturi de la niste biete femei , stiind ca esti suspect de coranavirus, ma intreb ca primar intr-o situatie poate de alta natura, cati oameni va suferi dupa populismul asta atat de daunator oamenilor.Nu stiu, dar pana acum ai demonstrat ca esti un politruc fanatic, fara empatie fata de semeni.
16
9
Bravo Chitac! Sanatate multa!
11
14
Trebuie desemnat rapid un alt candidat la primarie, amirake s-a compromis total. Poate ca nu a fost de vina, dar cert nu mai are nici o sansa ! Cautati pe altul.
14
9
Daca chitac a fost atat de denigrat inseamna ca are valoare si este singurul de care psd istilor le este frica! De teodosie de ce nu ziceti ma nimic? Ca a impartasit sute de oameni cu aceeasi lingura ! va cotizeaza la partid , nu? Il sustinem pe CHITAC! Jos cu voi, soriceilor!
9
20
EU MA BUCUR CA UN CONCETATEAN S-A INTRAMAT FIZIC !
14
4
Imi dau demisia din functia de senator. N am ce sa caut acolo. Daca dadea mail pe 6 NATO ca ne ataca bulgarii. Eu citeam luni pe 9 seara cand pe placuta strazi mele scria Jelio Jelev
13
9
Acum il voi vota si eu. Atata rautate....
12
14
Liberalu a adus virusi in Constanta.
16
10
sanatate. va asteptam la brutarie.
13
11
Sanatate amirale!Ne am rugat pentru tine! Dumnezeu e sus! Toti care au incercat sa te denigreze sunt zero! Lupta continua!!
9
14
poate ca nici n-a avut asa ceva, dar s-a folosit de asta pentru a-si face reclama, e vrednic de tot dispretul
11
8
Tanti @Ana, nu am fost, nu sunt si nu voi fi PSD-ist. Dar l-am injurat cu foc pe Chitac. Fiindca ceea ce a facut el e dovada de prostie cat Casa Poporului. Sigur ca justitia se va comporta ca de obicei si-l va scapa de dosarul penal. Dar bunul simt si un dram de inteligenta ar trebui sa-l faca sa inteleaga ca e... istorie ! Out of game !
15
10
ana cu a mic sugei pula !
9
9
Legenda spune ca la PSD e cutremur! si babutzu se imbata de bervi! Bravo chitac! Suntem alaturi de tine!
12
8
Sa dea Dumnezeu sa se insanatoseasca!
14
6
ma bucur mult! Nu eram fana lui pana acum dar cand am vazut cata rautate au putut imprastia psdistii doar ca sa il doboare, m am convins ca merita votat! Sanatate!
15
17
Abia astept sa vad doua lucruri. Cum isi spune cuvantul justitia ,inexistenta pt oamenii de rand,pt ca a pus viata in pericol atator oameni Daca acest individ are onoare sau demnitate sa dispara din orasul asta si sa ne lase sa ne vedem de viata
18
14
Marsss la cacat cu vrajeala asta tataie, ai facut plata la slugile astea de la replica sa iti faca un articol frumos ?
17
11
Sanatate ! Sa speram ca de la toti vom avea vesti bune
19
6
Doamne ajuta sa fie bine!
17
6
Sanatate! E un luptator! Tremura multi asta seara! Va asteptam la primarie!
18
18
Doamne ajuta!Poate continua Constanta altfel sa scapam de idiotii aia cu blocuri
16
15
Bine, s-au activat postacii lui stelica ion, asa va vreau sclavii mei.
22
9
Si amanta?s-a insanatosit?!
16
22
Sa nul vedem pe buletinul de vot ca nu mai votam pnl
23
19
ce bataie de joc ! ori e pozitiv ori e negativ ? voi sunteti tampiti ?
29
4
Cat rau ai facut tu oamenilor cu Constanta Altfel si acum cu coronavirusul sta , sa de-a dzeu sa nu te prinda saptamana viitoare in viata, nemernicule In sicriu sa te vedem golanule
6
27
acum 3 zile murea. Intre timp a inviat. Niste vagabonti. Alta Marie cu aceeasi palarie. Gata, puteti opri donatiile acum
23
20
Si el si toti care au intrat in contact cu el.ca nu au anuntat
15
16
Acum cred ca ar fi normal sa raspunda penal, sper !
32
17
acum poate sa-l bage in puscarie vreo 10-15 ani?
37
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108