REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Veți merge duminică la vot?

Veți merge duminică la vot?

Replica API 21 noiembrie 2019 | 19:37 555

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stati sa-i vedeti pe astia care azi injura pesedeul ,maine vor umple gura cu cacat penelistilor, doar sunt fara tara, fara constiinta civica doar latrai !
1
6
Batrinetea e oboala care se ia !---ptr pensia aste noi am muncit pe cind cei de acum viitoriipensionari n-o vor avea ptr ca nu vor la munca bat strazile cu tigara i n gura si berea in fata
2
4
Bravo limbistii mei veti lua de luni muia de rigoare.eu luni absent marti de asemenea miercuri putin iar joi liber pana miercurea viitoare.si asa mai frec pula inca 5 anisori de la Sibiu la treicoceni
6
8
ce viloi are hoata veorica la predeal ??? E mai mare decat toate casele lui iohannis. Sa-i dam muia cu cacat de rigoare !!! Si lui unu si lui mari pesedeilor !!! Nu mai e mult. Maine seara o sa aveti gura plina cu cacatul meu !!!
14
8
CATEGORIC- SE IMPUNE- ALTFEL NU VOM SCAPA IN VECI DE ACEASTA HAITA DE HOTI
10
9
in fund la Videle sa te opresti !!
14
10
voi nu observati ba oligofrenilor ca ati ramas aproape numai voi singuri ba cretinilor dancilezi pe paginile acestea? OFTICA DISPERATA va intunecat si singurul neuron care il mai pastrati intact. Chiar nu mai vedeti ca oamenii inteligenti care vor o Romanie moderna in care tinerii si copii nostri sa aibe un viitor, nici nu va mai baga in seama? Ati ramas doar voi senililor, Romania Pensionarilor, Romania celor asistati social si a celor care isi vand sufletul si viitorul copiilor pentru 2 mici si-o bere, de parca ati mosteni Romania si in mormant hodorogilor!
13
13
Mu!e P2d!!!!!!!!!!!!!!!!!cu votu
11
12
da, dar nu voi vota personajul -Cristian Tudor Popescu despre Johannis : "Kaiser-ul intrigant si arogant" ! - Ioana Ene Dogioiu despre acelasi personaj : "un dictator fara scrupule" ! - Denise Rifai despre acelasi Johannis : "un dictator ce a impartit poporul roman in pesedisti si antipesedisti"
10
13
Bine ca am scapat de ipocritul de Barna. Toata ziua il auzeai la tv cum salveaza el si drege el de mi se intorcea stomacul pe dos. Decat o turma hamesita de hoti ca usereii mai bine ciocoii vechi!
8
12
Nu alegem partidul duminica ci alegem omul ----conform constitutiei !---Presedintele e al tuturor rominilor !----Eu zic ca Dancila are caracter !-celalalt e arogant si dispretiutor cu rominii
11
16
Domnul meu Isus vrea sa numar mortii vii... Hai la vot plebei.. Votul inseamna plebiscit deci voi sunteti plebei... Ce e asa greu de inteles? Mars la vot plebei sa faceti numarul de oi
0
15
Subt klausmuistul sef va astept joi dimineata la treicoceni sa va luati muia de rigoare.Eu borfasul sef nu pot munci decat joi si vineri la plimbare pe munte.
9
10
duminica seara in fata sediului pesede sa va umplu gura si gatul cu mult cacat !!! Si nu voi fi singur !!!
12
13
Bravo cacatii mei sa ma ligeti non stop sa ma sugeti la pula si sa ma pupati in rozeta pe mine si pe Carmen penala hoata de copii si case.Aveti sustinerea noastra cand veti realiza ca ne vom caca cu BOLTA pe romani va fi tarziu.Muie romania muie romani astept doar votul vostru cacatilor.
9
12
DA, o sa va dau MU!E P5D cu VOTUL!
15
11
Dupa 5 ani de inactivitate credeti cava fi altfel in viitor ?----nuuuu ! De luni merge in concediu la casa din Miami sa-si revina dupa oboseala din campanie saracu !
10
15
Iesim la vot dar cerem celor pe care ii votam sa anuleze pensiile speciale, sa reduca salariile exagerat de mari, sa reduca numarul de bugetari care nu justifica salariile luate.
16
1
nici nu stii ce FLIT , ti-au pregatit baronii locali PSD , dupa ce ai sa pierzi alegerile ! Intrebati-l pe Stroe !
16
6
Dragii mei plebei se pare ca traiti in domeniul iluziilor daca sperati ca Johanis, cavalerul tristei figuri, sa miste macar un deget pentru Romania. A demonstrat asta in 5 ani. Eu nu merg la vot dar daca Viorica Dancila a putut sa demonstreze ca e o doamna, Johanis a demonstrat ca e o fata morgana muta. Succes
14
19
Cum sa votez unul care n-are niciun proiect de tara care pleaca si vine din calatorii si nu stiede ce- a fost care sta numai in concedii pe banii nostri cara re silabiseste cuvintele care citeste textele de interviu care ne vinde vumai baliverne ieftine etc----
14
17
cand zici psdist zici o scursura de talhar retardat
20
14
hai stalinistilor,nazistilor comunistilor zbierati sa dispara PSD-ul ,sa va bage la parnaie bai fascistilor.Asta este libertatea si democratia pe care o vrea Ioh annus si voi catelusilor gata ham ,ham!Cum sa distrugi un partid?Vreti partid unic bai jigodii hastagiste?Dictatura,ne intoarcem in 37 sau 89 Mars bai prostalailor, sa va vada lumea ce de cacat sunteti in gandire!
20
23
Sa DISTRUGEM PSD !!!!!!!
26
20
doar ca sa ma kak in capul dancilezilor si sa ma pish drept pe vaca perfecta de videle! Ptr toti dancilezii, multa, multa, da' multa MU!E, ca sa scapati de gustul de kkt din gura si sa va miroase a veorici sau vasilici. Mu!utzul pe care voi dancilezii o sa-l luati la prezidentiale este mic, nesemnificativ in comparatie cu MU!A de la parlamentare care o sa duca la extinctia pzdeului. Ptr dancilezi, extinctie inseamna disparitie. unu-leee, ba tantalaule, muie baaa, sa te vad inecat in haznaua din fundul curtii!
20
22
Merg la vot sa alegem un pres romin get -beget care simte romineste care e alaturi de poporul asta amarit !---NU un om care n-are nici un sentiment ptr popor care vine cu baliverne pe care nici el nu le stie si nu le crede !
15
19
Merg sa dau muie lu' Baba Cloanta si analfabetilor cu diploma din famiglia ei.
23
16
lui johannis si sustinatorilor lui
21
21
Ala spune sa iesim la vot dar el nici macar la o dezbatere nu merge. O sa iasa cu un scor mare dintr-o participare la vot foarte mica. O sa fie presedintele Sibiului in continuare.
20
21
Duminica mergem la vot si luni dimineata bem cafeaua cu Viorica Presedinte spre ciuda frustratilor si mancatorilor de caca
22
20
pentru prostalaul de la 10 49 ,chiar si eu sunt ingrijorat la cat esti de tembel, vezi sa nu gresesti votul Cum stii doar cateva cuvinte iar unu ,muie si cacat nu sunt pe buletinul de vot o sa votezi cu Viorica bai cacanar pedelepros !
13
17
merg ,,votez cu Putin ,,sa dam moeeee la PNL, SI GAYU BOGDAN SA NE SUGA MORCOVI.
8
13
sa-i muim pe unu si pe veorica cu mult cacat !!! Definitiv !!!
13
17
Ciuma rosie trebuie sa dispara.PSD trebuie scos in afara legii.Muie Fagadau !
22
17
etete si asta doar nu o lasam pe VIORICA mai nea ....dar de neamt nu ti-a ajuns????
14
14
ha ,ha ,ha sambata seara ma culc sanatos, duminica sper, Doamne fereste sa ma trezesc mort dupa cm spune marele vicepremier Turcan !Dar tot o sa merg la vot spre disperarea unor postaci pedelei Uite ca si pedeleul scoate mortii la vot!
17
16
Doar nu o lasam pe veorica sa ajunga presedinte . Ne ajunge cat a fost premier si nea facut de ras pentru urmatori 100 de ani .
23
24
Merg dar stai sa vedem ce spun televiziunile daca trebuie sa nu sa merg. La referendumul pentru familie au spus sa nu ies din casa. Acum probabil ca vor spune sa merg ca sa legitimez controlul corporatiilor
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108