REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Veți participa la cea de-a doua slujbă de Înviere organizată de Arhiepiscopia Tomisului?

Veți participa la cea de-a doua slujbă de Înviere organizată de Arhiepiscopia Tomisului?

Replica API 26 mai 2020 | 19:09 1425

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
atata timp cat suntem crestini ortodoxi.Cum participam de cate ori i se scoala scula presedintelui sa il votam pe el si gasca lui de hoti asa mergem si la biserica
3
7
Sigur ca noi, romanii, vom merge... mergem la nenumarate slujbe de Inviere sau la referendumuri organizate de plavanul de Hermanstadt, ca asa suntem noi, punem botul la toate...
3
10
Popica mai bagi o fisa?si eu vreau zilele libere si prema de paste!
4
2
nae nu ar fi mai bine sa-i mirosi tu basinile spagoveanului si sa ne lasi in pace ??? Iar ady orbul numai muie cu cacat !!! Eu am vazut numai gaze date de jandarmi. Si prosti ca tine aplaudand !!!
6
5
Nu e nimic,Dumnezeu ii iarta pe cei dusi cu pluta. Invierea a avut loc oricum cu doua mii de ani in urma,in zilele noastre noi doar rememoram evenimentele de atunci. Ca unii oameni uita date istorice este ceva banal,nu ar trebui sa fie banal pentru cineva cu asa functie importanta,insa si Ipse Teodosie e tot om ,deci poate si el sa o ia razna. Cei ce merg la circul oferit de sarmanul dezechilibrat sunt si ei vai mama lor cu limita de cunostinte,deci si ei sunt iertati ca si Ipse. Bine ca nu fac urat ca hastagii,nu dau cu pietre si cacat in jandarmi,asa ca daca vor sa piarda vremea acolo,OK.
5
6
numai puturosi care vor bani fara munca sau sa fie despagubiti ca nu le intra bani in buzunare-patronii horeca.
9
3
Participarea nu este obligatorie, este optionala. Nu mai pot trage preoti o basina ca imediat ateii vin sa o miroasa. A venit vreun preot sa va ia cu japca la slujba?? Interesant este ca tot aia care se pretind ateii sunt cei care se cununa religios si cheama preotul sa le ingroape mortii cu slujba religioasa si sunt dispusi sa plateasca pentru asta. Cam ipocrit, nu credeti?
9
13
Hi,hi,hi,hi ce m-am mai ras!
6
3
urgent internat la casa de nebuni acest Teodosie Mache, ahtiat dupa bani si publicitate. Caramba cu el
16
5
Nu! Nuu... Incredibil! Ce se intampla, ce-i MASCARADA asta ?? Asta-i CREDINTA sau CIRC ?? Cine aproba asa ceva ?? Este Inaltarea, sau Invierea !? Sau este Circul lui teodosie spagaru, tanasescu,...... !?
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108