REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Victor Ponta, APEL INCENDIAR după sondajul IMAS: TOȚI social - democrații să facă front comun anti - Dragnea

Victor Ponta, APEL INCENDIAR după sondajul IMAS: TOȚI social - democrații să facă front comun anti - Dragnea

Replica API 8 ianuarie 2019 | 02:36 423

Liderul Pro România, Victor Ponta, reacționează dur la sondajul IMAS conform căruia Liviu Dragnea ar urma să fie învins la alegerile prezidențiale de către Klaus Iohannis. Ponta cete front comun pentru susținerea unui candidat social - democrat care să îl împiedice pe șeful PSD Liviu Dragnea să intre în turul II al cursei pentru funcția de președinte, conform stiripesurse.ro.

"Situatia este clara pentru toata lumea : Dragnea va candida pentru functia de Presedinte doar ca sa vanda voturile PSD si sa isi negocieze avantajele sale personale / Iar pentru Klaus Iohannis cel mai simplu si comod contracandidat este Dragnea!

Trebuie ca toti cei care suntem cu adevarat social democrati, progresisti si europeni , sa sprijinim un candidat care sa ia mai multe voturi in primul tur decat Dragnea ( reprezentantul populistilor, analfabetilor, coruptilor si oportunistilor) / si care sa poata lupta cu sanse in turul al doilea contra lui Klaus Iohannis.

Astfel putem sa punem bazele politice pentru anul 2020 in vederea constructiei unui Guvern care sa scoata tara din criza, sa o relanseze economic si social si sa construiasca un viitor pozitiv pentru romani!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana mai ieri, postacii astia de jos psd-ei si ei, umpleau stadioanele cu ,,Ponta presedinte" acum, canibalizati de DRACnea, mananca toti kaktii. Asa l-au halit pe Geoana, pe Zgonea, Grindeanu, Tudose si care-or mai urma! Astia-s psd-eii..Azi te pupa maini te scuipa....Dar imi place cand se mananca psd-eii intre ei, asa mai scapam si noi de karikaturile astea care-au acaparat un asa mare partid ca PSD. Iliescu, Nastase ce spun can vad un psd condus de samadaul DRACnea? codrin stefanescu, nicolicea, ciordache, radulescu ,,mitraliera"HAAA...Nu le dogoreste obrazul de rusine!
4
1
Un jeg care incearca diverisunea invatata in scoala!Un onanist politic care incearca sa mai joace o ultima carte inainte sa raspunda la intrebari!sunt multe si au legatura cu morti accidentale
2
1
Bai Ponta....tu nu spui ce faci cu partidul tau in schmb in tote aparitiile tale la tv vorbesti numai de psd si dragnea....si ce e interesan ca si asa zisii ziaristi tot de psd si de dragnea sunt interesati....nu de programul partidului tau ...asa ceva????
3
2
ia-ti popcornul si stai la televizor, dupa ce ai tradat nu te mai baga nimeni in seama!
6
2
Tu pe unde esti in sondaj, pisicutz cacacios? Esti la cote batimetrice, fraiere! Infantilule, ai crezut ca se vor alinia toti PSDistii in spatele tau. Papagalule, ai luat teapa. Numai niste prosti vor mai merge pe mana ta...
9
4
Cam cum ai vandut si tu functia de premier??
9
3
Lai pupat pe neamt in cur.
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108