REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Victor Ponta, atac la Mihai Fifor: M-am înșelat în privința lui

Victor Ponta, atac la Mihai Fifor: M-am înșelat în privința lui

Replica API 19 august 2019 | 03:09 529

Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că ministrul de Interne, Mihai Fifor, în loc să stea la Ministerul de Interne pentru a rezolva multiplele probleme ale sistemului, preferă să îi fie bodyguard premierului Viorica Dăncilă.

”Probleme mari cu traficul pe șosele? Cozi de km la toate vămile și punctele de trecere a frontierei? Violatori și criminali pe stradă? Nu răspunde nimeni la 112? Nu încercați să vorbiți despre aceste probleme cu Ministrul de Interne - este foarte ocupat!!!

Cât timp am fost Prim Ministru știam că orice urgență apare, este Ministrul de Interne la birou și pot să îi dau sarcina sa intervină! Nu l-am acceptat niciodată să piardă timpul lângă mine in vizite politice. Poate am greșit eu ...

Serios - când Mihai Fifor a venit in locul “Duamnei” Carmen Dan am spus că e o schimbare în bine ăi o sa avem, în sfârîit, un Ministru la o instituție atat de importantă! Constat cu mare amaraciune ca Mihai prefera sa fie bodyguard! Nu ma asteptam de la “Duamna” Veorica să își dea seama că locul lui este în altă parte - dar de la el mă așteptam! Am greșit?”, scrie Victor Ponta.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Pontiac, nu pricepi ? Ca bodyguard castiga mai bine decat ca ministru de interne, basca ca, mai pune zilnic si mana la fofoloanca psdista, alta viata, alt trai, TATOV !
1
0
bai cufuritule nu ti-a cerut nimeni demisia de ce t-ai dato nu esti nici la degetul mic a lui Chifor de cind dai tu calificative magaroiule
2
0
Mai Victore dupa ce s-a demonstrat ca ai copiat lucrarea ta de doctorat sub coordonarea puscariasului Adrian Nustase tu ar trebui mai intai sa recunosti ca esti un hot altfel o sa ramai toata viata cu eticheta corect pusa de BASESCU "DOTTORE".
2
0
Asta nu se potoleste? Va dati seama ce indatorat este ca isi da pareri tot timpul, chiar si despre hirtie igienica.
8
0
Cand sistemul l-a ucis pe procurorul Cristian Panait, colegul tau, tu ce ai facut? Ai tacut sa mananci in continuare o paine alba.
12
0
Tu, presul Basaului, al lui Barroso si al Ciolannis-sase-case, tu vorbesti, pisic cufurit? Mars in p---a ma-ti, securistule!
13
2
Tu ofitire,ai inselat 7 milioane de romani cu a ta coabitare cu Basescu si vad ca rezisti ca un nesimtit.SECURIST IMPUTIT CE ESTI!
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108