REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Victor Ponta: De principiu, parlamentarii Pro România nu au cum să susțină guvernul Orban

Victor Ponta: De principiu, parlamentarii Pro România nu au cum să susțină guvernul Orban

Replica API 16 octombrie 2019 | 03:12 437

Victor Ponta

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, marti, ca „de principiu” parlamentarii formatiunii nu au cum sa voteze in Parlament guvernul cu care se va prezenta premierul desemnat, Ludovic Orban, dar ca sunt deschisi la o intalnire cu acesta.

„Noi suntem de stanga. De principiu nu avem cum sa sustinem un guvern de dreapta! Daca doreste dl Orban, ne vom intalni si il vom asculta”, a zis Victor Ponta.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Altul cu pricipii! Daca si pinochio asta are principii atunci si tariceanu si dracnea, mazare..toti astia de teapa lui inseamna ca-s principiali! Du-te ma si prsteste-o pa veorica, dar nici aia cu creierul cat nuca nu te crede!
2
0
de principiu voi jucati la cacealma
6
0
daca ti se da ordin vii sa ne si arati principiul bai pisicule.asta in timp ce mai tragi o limba la principiu
6
1
Ce asteptam GIOSU-le ? Sa o futem pe mata si sa iti dam muie tie handicapatule.
1
5
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
9
1
De principiu PRO-romania nu trebuie votat de nimeni.
12
1
ba tu esti preost, pai de ce vor astia anticipate? ca sa taie de la plebei si sa stea linistiti 4 ani ca daca taie acum peste un an iese iar psd-ul cu 70 la suta!!!
1
6
1. Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor; 2. plafonarea pensiilor speciale ale magistratilor si militarilor; 3. Interzicerea cumularii pensiilor din sistemul public cu salarii la stat.
8
0
Pastile da ti mi pastiiiiiiile
1
5
Principii la Ponta?Ha!Cand ati format USL nu erati tot stanga si dreapta?Cel putin teoretic.Ai cerut cumva functia de prim-ministru si ti s-a dat reject?Du-te baiete cu principiile tale,nu ai primit ce ai cerut!
11
0
DNA sa arunce in puscarie spagarii de la companiile de stat, cei trmisi in judecata pentru infractiuni de ciloruptie! DNA ne bazam ca scoti leprele platite cu salarii uriase si le bagi in puscarie!
11
1
Pisicule, de cand ai tu principii? Nu esti tu cel cu to do listul de la Barroso? Sau cel care a negociat, subteran, cu Basaul inscaunarea baschetbalistei la DNA? Nu cumva tot tu erai cel care se intalnea prin vie cu Coldea si Ghita? Nu tu te dadeai lovit calatorind, suspect, pe la turci, gipsat ca Stanculescu? Parca si fuga din guvern si de safia PSD, cu caca moale in izmene, te-a avut tot pe tine ... erou, nu? Tu si principiile... Sictir, javra ordinara! O placuta suedeza e tot ce meriti...
14
1
ce se naste din psd, fii sigur ca cacat mananca! ponta, in nemernicia lui, incearca sa-si faca capital politic pe marginea motiunii si sa atraga pesedei la el in partid. Insa, toate semnele arata ca o sa pateasca ca orice pesedeu, adica sa ia o MU!E MONUMENTALA!
14
2
cand iti vor flutura dosarul de la DNA care e inca pe rol votezi cu ochii inchisi cum ai votat si motiunea!!
10
1
ce tare e ponta asta. cica de principiu.... da vedem noi
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108