REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Victor Ponta îi taie craca lui Ludovic Orban: Ce vor păți parlamentarii Pro România care vor merge la votul de învestitură al echipei PNL

Victor Ponta îi taie craca lui Ludovic Orban: Ce vor păți parlamentarii Pro România care vor merge la votul de învestitură al echipei PNL

Replica API 4 noiembrie 2019 | 03:00 335

Victor Ponta a anunțat, duminică, 3 noiembrie a.c., la Antena 3, că parlamentarii Pro România care vor intra în plenul Parlamentului pentru a vota la învestirea guvernului condus de Ludovic Orban vor fi excluși din partid.

Fostul premier a precizat că Pro România nu va vota pentru învestitură și a numit ”strânsură” parlamentarii care vor pune umărul la trecerea echipei guvernamentale a PNL. Ponta a reafirmat că Orban poate ajunge premier doar dacă îi schimbă pe cei 3 miniștri care au picat la audierile din comisii. ”Am luat decizia de a nu vota pentru învestirea acestui guvern, de a vota împotrivă. Ludovic Orban cumpără aceiași parlamentari pe care îi cumpăra Viorica Dăncilă. Este vorba despre aceiași parlamentari care au anunțat că nu vor vota moțiunea de cenzură și care vor vota guvernul Orban. Sunt oameni care sprijină Guvernul. Chiar dacă își trece Guvernul cu Borza, cu Iriza, e treaba lui, e o chestiune neserioasă.

"Acest lucru depinde exclusiv de Ludovic Orban, dacă va respecta votul din comisii și vor schimba miniștrii care au căzut. Dacă respectă votul, îl respectăm și noi, dacă nu, îl ignorăm. Sunt 2-3-4 care susțin guvernul, nu poți să guvernezi cu o astfel de strânsură. Mâine poate să fie cineva din Pro România în sală, dar, dacă vor fi, nu vor mai face parte din echipa noastră. Soluția e un guvern de uniune națională”, a declarat Victor Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se pare ca te poti reprofila asa ca sotia ta- nu ar strica sa-i tii companie saum de ce nu, asociat- la cofetarie, a muncii- nu e rusie- a fura estre hotie
0
0
ponta - dejectie puturoasa, emanatie monstruasa a acestei anomalii gretoase si ff periculoase numite psd! La motiune, a trait un vis, idiotul a fost bagat in seama si de bucurie a dat lovitura de gratie pzdeului care l-a facut .... nenorocitul care este azi! Cand s-a trezit din vis, a realizat ca a ramas aceeasi javra care sare si la beregata rudelor, daca este cazul, doar doar o sa ajunga iar in pozitia de micut dictator! Din fericire, ca orice pzdist a luat o MU1E de nu o poate duce! MU!E Ponta, MU!E vaca de videle, MU!E psd!
7
2
Pentru Giosu numai muie iar pentru betivul de Tudose idem.
4
6
Muc cel mic ce rau se da el la Tudose si Daniel! Bai javra ordinara dute-n p-ula mea nu te mai da cocos clapon castrat! Ponta un kkt cu mot asta este.
7
2
ma - ta sa voteze , ea cu toti arabii care i-au dat la muie !....s-a futut cu un filipinez si ai aparut tu , pramatie !
3
5
Nu a reusit cu PSD SI ACUM FACE PE DESTEPTUL.
6
1
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
5
4
Jigodie ca intotdeauna, mitomache...
6
3
Desi nu-l agreez pe Tonta ,cam are dreptate sunt tare prosti cei trei care au picat.
7
1
stati acasa si nu mergeti la serviciu , atunci sa vi se taie indemnizatiile si toate alocatiile pentru ziua de maine .
6
3
Corect dl Ponta. Guvernul Orban nu trebuie sa conduca aceasta tara.
10
5
mare jigodie de om
9
5
O scursura de politician. Caracter infect,sarpe cu ochelari
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212